creepek 66 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Witam, Napisze mi ktoś skrypt na sprawdzanie? Wygląda to tak ma być 5 komend: /spr setspr - ustawia miejsce sprawdzania w miejscu gracza kiedy wpisze się /spr <gracz>. /spr setczysty - ustawia miejsce gdzie gracz ma się teleportować kiedy się wpisze /spr czysty <gracz> . /spr <gracz> - teleportuje gracza w ustawione miejsce sprawdzania. /spr czysty <gracz> - teleportuje w miejsce po uznaniu admina że gracz jest czysty. /spr - help w komendach Gdy gracz jest sprawdzany nie może wykonywać żadnej komendy tylko pisać na chacie. Dziękuję będą plusy +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 To samo co tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NieJestemBotem 6 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie jest to mój skrypt, ale myślę że się nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
creepek 66
Witam,
Napisze mi ktoś skrypt na sprawdzanie?
Wygląda to tak ma być 5 komend:
/spr setspr - ustawia miejsce sprawdzania w miejscu gracza kiedy wpisze się /spr <gracz>.
/spr setczysty - ustawia miejsce gdzie gracz ma się teleportować kiedy się wpisze /spr czysty <gracz> .
/spr <gracz> - teleportuje gracza w ustawione miejsce sprawdzania.
/spr czysty <gracz> - teleportuje w miejsce po uznaniu admina że gracz jest czysty.
/spr - help w komendach
Gdy gracz jest sprawdzany nie może wykonywać żadnej komendy tylko pisać na chacie.
Dziękuję
będą plusy +++
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi