JanekJaran 101 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Z racji, tego, że udało mi się namówić Libter do powierzenia mi reaktywacji Weekendowych konkursów mam do was parę pytań: Jak sobie wyobrażacie Weekendowe Konkursy? Ile według ciebie powinien trwać taki event? Czy masz zamiar wziąć udział w następnym konkursie? Jeśli masz jakiś pomysł na mini grę, pisz śmiało do mnie na skriptową, bądź discordową Wiadomością prywatną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 @LogiSV miał się tym zajmować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 213 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Ja jeszcze nie dostałem nagrody za ostatnie wygranie WK. //Jak to nie dostałeś? Przecież masz ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Godzinę temu, Reedzev_ napisał: @LogiSV miał się tym zajmować... Kto pierwszy ten lepszy, miejsc na konkursy starczy dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 5 godzin temu, Reedzev_ napisał: @LogiSV miał się tym zajmować... Owszem zajmuje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi