SirSkPlus 47 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 (edytowane) Cześć , po chwilach namysłu zastanowiłem się czego jest mało i co można napisać więc wymyśliłem skrypt na BackPack ( Nie pierwszy na forum ) Jest inny niż dzieło Norbiego myślę że działa Był testowany w wersji 1.0 , Nie wiem dokładnie jak wygląda nowa opcja ogłoszenia o plecaku . Jest to pierwsza wersja udostępniona na forum tym , stare czyli 1.0 i beta 0.9 a i b Były udostępnione na forum mp******m Komendy - /plecak Permisje - plecak.vip Wymaga - - Skript - SkQuery - WildSkript (Jeszcze nie wiem dokładnie) (Lecz warto mieć) Pastebin - http://pastebin.com/De1brHPg Myślę że mój pierwszy dobry skrypt nie będzie wam dużo ramu jadł Edytowane 23 października 2016 przez SirSkPlus DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argath 3 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Dzieki dziala SirSkPlus i PanKlipcio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuliar 51 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Fajny pomysł, niestety nie mogłem przetestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieJestemBotem 6 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Nie wiem czy na pewno nie będzie bugów z znikaniem przedmiotów podczas restartu itp. Skrypt mimo wszystko nie jest zły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuliar 51 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Teraz, NieJestemBotem napisał: Nie wiem czy na pewno nie będzie bugów z znikaniem przedmiotów podczas restartu itp. Skrypt mimo wszystko nie jest zły. Wydaje mi się, że bez użycia jakiegoś rozwiązania z .yml przedmioty będą się kasowały po restarcie serwera, albo reloadzie skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 444 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 9 godzin temu, Turas napisał: Wydaje mi się, że bez użycia jakiegoś rozwiązania z .yml przedmioty będą się kasowały po restarcie serwera, albo reloadzie skryptu. zmienne zapisują się w pliku variables.csv i nie ma szans na utratę danych(bez jakiegoś grzebania w tym pliku) SirSkPlus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuliar 51 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 1 minutę temu, bvcz napisał: zmienne zapisują się w pliku variables.csv i nie ma szans na utratę danych(bez jakiegoś grzebania w tym pliku) Tak jak mówiłem nie testowałem sk, a zarazem nie zwróciłem uwagi, że przedmioty zapisywane są w variables. Jeśli tak to powinno śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSkPlus 47 Opublikowano 23 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 22 godziny temu, bvcz napisał: zmienne zapisują się w pliku variables.csv i nie ma szans na utratę danych(bez jakiegoś grzebania w tym pliku) Dodasz skrypt do promowanych? Pozytywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Skrypt bardzo krótki przez co na zajmuje dużo miejsca. + Pomysł był ale uproszczone wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Plagiat! Lekko zmieniłeś kod z skryptu nBackpack @Norbi lepiej Ty to oceń. on rightclick: if player's tool is {@plecak}: cancel event open chest with {@linijki} rows named "{@nazwaPlecakaWGui}" to player wait 1 tick loop {@linijki}*9 times: set slot loop-number - 1 of current inventory of player to {nBackpack::%player%::%loop-number%} on inventory close: if inventory name of current inventory of player is "{@nazwaPlecakaWGui}": clear {nBackpack::%player%::*} loop {@linijki}*9 times: set {nBackpack::%player%::%loop-number%} to slot "%loop-number - 1%" parsed as an integer of current inventory of player command /plecak: aliases: plecak, backpack, bp trigger: if sender is player: if player has permission "plecak.vip": open chest with 6 rows named "&ePlecak %player%" to player wait 4 tick loop {backpack.%player%::*}: set player's current inventory's slot loop-index parsed as integer to loop-value send "&8[&fPlecak&eSir&8] &7Otworzyles plecak." stop send "&8[&fPlecak&eSir&8] &cNie jestes do tego upowazniony" stop send "Ta komenda jest tylko dla graczy." stop on inventory close: if "%inventory name of player's current inventory%" contains "Plecak %player%": set {_i} to 0 loop 54 times: set {backpack.%player%::%{_i}%} to player's current inventory's slot {_i} add 1 to {_i} Zmienione tylko nazwy zmiennych i ogl wiadomości Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 wybacz ale masz bana w krainie królików jeżeli by poszukać to na znajdzie się kod taki jak on ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 2 minuty temu, Norbi napisał: wybacz ale masz bana w krainie królików jeżeli by poszukać to na znajdzie się kod taki jak on ma Nudzę się i właśnie znalazłem cały kod Post na skript.pl jako problem Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Ten temat został uznany za plagiat. _AvaX_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Temat został przeniesiony z Skript > Skrypty do Archiwum > Forum > Kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi