JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Witam mam pytanie jak ustawić w worldedit tak żeby vip mogl stawiac tylko 300 blokow przez komendę //set itp... proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 21 października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 //limit 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamikStudio 0 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Dnia 23.10.2016 o 12:48, Libter napisał: //limit 300 To raczej nic nie pomoże, ale nie jestem pewien Jeśli odnosi się do samej rangi to na pewno musi grzebać w Pexie. Jeśli masz PermissionsEx na swoim serwerze odpowiednio skonfigurowane to musisz szukać odpowiednich Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Godzinę temu, KamikStudio napisał: To raczej nic nie pomoże, ale nie jestem pewien To raczej pomoże. Komenda //limit określa maksymalną ilość bloków, która może być zmieniona podczas wykonywania innej komendy (np. //set). Nie pomoże natomiast grzebanie w uprawnieniach, o ile nic się nie zmieniło - nie ma permisji pozwalającej na określenie limitu bloków (jest tylko na jego ominięcie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamikStudio 0 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 55 minut temu, Libter napisał: To raczej pomoże. Komenda //limit określa maksymalną ilość bloków, która może być zmieniona podczas wykonywania innej komendy (np. //set). Nie pomoże natomiast grzebanie w uprawnieniach, o ile nic się nie zmieniło - nie ma permisji pozwalającej na określenie limitu bloków (jest tylko na jego ominięcie). Ale czy komenda będzie wykonywana wielokrotnie przy danej randze gracza? Ze zawsze będzie miał limit do 300? Czy jednorazowo? Przecież wpisując komendę nie mamy jej że tak powiem na stałe. Chyba ze określa ją Pex. No ale zaintrygowało mnie to i sprawdze u siebie specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 21 minut temu, KamikStudio napisał: Ale czy komenda będzie wykonywana wielokrotnie przy danej randze gracza? Ze zawsze będzie miał limit do 300? Czy jednorazowo? Przecież wpisując komendę nie mamy jej że tak powiem na stałe. Chyba ze określa ją Pex. Komendę wpisuje jednorazowo administrator i ustala ona limit globalny dla wszystkich graczy (z wyjątkiem uprawnień do omijania limitu). KamikStudio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamikStudio 0 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Teraz, Libter napisał: Komendę wpisuje jednorazowo administrator i ustala ona limit globalny. No i mnie zagiąłeś. To temat w takim razie chyba rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JanekMaSkrypta_ 117
Witam mam pytanie jak ustawić w worldedit tak żeby vip mogl stawiac tylko 300 blokow przez komendę //set itp... proszę o pomoc
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi