Zaaxel 45 Opublikowano 19 października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 października 2016 Witam, mam problem z dodaniem liczby wpisanej w komendzie do obecnej daty. Próbowałem tego ale wyskakuje błąd set {_time} to now add integer-arg minutes to {_time} A błąd to: 'integer-arg minutes' is not an entity type (add integer-arg minutes to {_time}) Wie ktoś jak dodać liczbę z komendy do tejże zmiennej? Liczę na Waszą szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 19 października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 października 2016 loop arg(numer arg) times: add 1 minutes to {_time} Zaaxel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 19 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 października 2016 (edytowane) Dobra dodaje ale jak na przykład po tych np. 2 minutach dodanych wykonać czynność? EDIT// Chodzi mi o to aby czas nie był w zmiennej ponieważ jak gracz wyjdzie to nie będzie odejmowame u niego. A chciałem zrobić free VIP na 15 minut nawet jak ktoś wyjdzie. Edytowane 20 października 2016 przez Zaaxel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 16 godzin temu, Zaaxel napisał: Dobra dodaje ale jak na przykład po tych np. 2 minutach dodanych wykonać czynność? EDIT// Chodzi mi o to aby czas nie był w zmiennej ponieważ jak gracz wyjdzie to nie będzie odejmowame u niego. A chciałem zrobić free VIP na 15 minut nawet jak ktoś wyjdzie. set {czas::%player%} to now set {_s} to arg(numer) loop {_s} add 1 minutes to {czas::%player%} every 1 minutes: loop all players: if difference beetwen {czas::%loop-player%} is smaller than now: execute console command "pex user %loop-player% group set Gracz" send "&7Twoja ranga: &6VIP &7skonczyla sie! Zaaxel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 20 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zaaxel 45
Witam,
mam problem z dodaniem liczby wpisanej w komendzie do obecnej daty.
Próbowałem tego ale wyskakuje błąd
A błąd to:
Wie ktoś jak dodać liczbę z komendy do tejże zmiennej? Liczę na Waszą szybką pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi