AboundPL 17 Opublikowano 8 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 Siema!Nie umiem napisać skryptu na świecącą pochodnie, którą trzyma się w ręce.Poradzicie? A może napiszecie taki Skrypt?Z góry dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 8 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 (edytowane) every second: loop all players: if loop-player is holding a torch: if {torch.%loop-player%} is not set: if the block at the loop-player is not water: set the block at the loop-player to torch set {torch.%loop-player%} to the block at the loop-player else: if the block at the loop-player is not water: if the block at {torch.%loop-player%} is not water remove a torch from loop-player's inventory set the block at {torch.%loop-player%} to air set the block at the loop-player to torch set {torch.%loop-player%} to the block at the loop-player Wytabuj sobie ;) Jeśli pomogłem podaruj lajka :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 lipca 2014 przez Dinekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 wytabowałem skrypt @up, poprawiłem 1 malutki błąd i trochę zmieniłem kod(zamiast the loop-player na location of loop-player, bo według mnie jakoś to tak lepiej wygląda):every second: loop all players: if loop-player is holding a torch: if {torch.%loop-player%} is not set: if the block at location of loop-player is not water: set the block at location of loop-player to torch set {torch.%loop-player%} to the block at the loop-player else: if the block at location of loop-player is not water: if the block at {torch.%loop-player%} is not water: remove a torch from loop-player's inventory set the block at {torch.%loop-player%} to air set the block at the location of loop-player to torch set {torch.%loop-player%} to the block at location of loop-player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Ok dzieki za poprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Jak ja trzymam stack pochodzi to zabiera mi pochodzie a nie oddaje, a zawsze tylko pod nami jest pochodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Zabiera pochodnie, żeby było bardziej realnie, o to w tym wszystkim chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AboundPL 17
Siema!
Nie umiem napisać skryptu na świecącą pochodnie, którą trzyma się w ręce.
Poradzicie?
A może napiszecie taki Skrypt?
Z góry dzięki :D
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi