herhor67 916 Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 Cześć, chciałbym dodać do serwera nowe łuki, ponieważ obecne to porażka... Zwykły drewniak, kappa, zasięg ponad 120 metrów przy kącie ~45°, tak samo livingwood (podobno więcej dmg, a zasięg ten sam) i wisienka na torcie (cake is a lie, pozdro dla kumatych), łuk z kryształu strzelający strzałami z many (jakbym nie miał co z nią robić; podobno jeszcze więcej dmg a zasięg taki sam). Znalazłem kilka modów/pluginów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (Najbardziej z nich podoba mi się More Bows 2) Nie wiem czy coś z tego działa, raczej wszystko starsze niż rok... Czy ty @Libter albo ktoś inny dałby radę sprawdzić i ew. przepisać te lub napisać/stworzyć podobnego moda? sopher 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 Przeciw, dobry luk z tinkersa starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 Serwer nie działa na Bukkicie, wymienione mody nie są kompatybilne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi