Skirim 1 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 (edytowane) Wstęp: Witam. Doskonale wiem, że tą modyfikacje można sobie samemu oddzielnie zainstalować, ale czy nie lepiej było by gdyby modyfikacja od razu była zainstalowana? Przecież taki ktoś kto nie zna się WCALE na modach nie umiałby tego zainstalować. Co dodaje: Dzięki tej modyfikacji będziemy mieli możliwość szybkiego segregowania itemów w skrzynce lub w ekwipunku. Zaś gdy jesteśmy np. w kopalni i mamy dwa kilofy w ekwipunku i gdy zniszczy nam się jeden, błyskawicznie na miejsce zepsutego wchodzi nasz nie używany jeszcze Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (plik od razu się pobiera!) Edytowane 14 października 2016 przez Skirim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Przydałoby się, na przykład w moich skrzynkach, kiedy się przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Tak, o ile można zmieniać ustawienia. Kiedyś (nwm czy to nie był plugin) było tak, że zawsze brał najlepszy możliwy w danej chwili. Po pierwsze, szkoda marnować diamentowego na bzdury, po drugie nie wiadomo jak to zadziała z tinkersem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Nie gram zbytnio na serwerze bo mam kilka FPSów, ale jestem na tak. Bardzo się to przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi