Skocz do zawartości
  • 0

Pulsujący scoreboard

GlobooX

Pytanie

Jak w temacie. Jak robię tak: 

loop all players:		display board named "&e&lPVP" to loop-player		make score "&cCzas: %{lvl.timer.min}%:%{lvl.timer.sec}%" in board of loop-player to 0		make score "&dFioletowi" in board of loop-player to {team.red}		make score "&9Niebiescy:" in board of loop-player to {team.blue}		make score "&cCzerwoni:" in board of loop-player to {team.green}		make score "&aZieloni:" in board of loop-player to {team.magneta}		move display of loop-player to sidebar

To za każdym razem kiedy board się odświeża to mruga. Jak temu zapobiec? 
dodam jeszcze, że chcę zmieniać co sekunde NAME tego scoreboarda. Gdy dam samo make score to nie mruga.

Edytowane przez GlobooX

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Chyba logiczne że mruga? Musi ciągle co sekundę po koleji usuwać wszystkie linijki ze scoreboardu, potem ustawiać je ponownie i jeszcze dodawać score.

Inaczej się nie da. Jeżeli ma się np. 30Gb ramu i naprawde dobry procek to może uciągnie.

Mi nie mrugało na takiej konfiguracji.

• 0

Chyba logiczne że mruga? Musi ciągle co sekundę po koleji usuwać wszystkie linijki ze scoreboardu, potem ustawiać je ponownie i jeszcze dodawać score.

Inaczej się nie da. Jeżeli ma się np. 30Gb ramu i naprawde dobry procek to może uciągnie.

Mi nie mrugało na takiej konfiguracji.

Głupie tłumaczenie, normalny plugin przy odświeżaniu 1 tick nie będzie mrugał.

To jakim cudem scoreboard na pluginach nie murga? PRzecież to to samo API

Wina SkriptPlus.

• 0

To nie głupie wytłumaczenie, tylko fakt. Gdybyś nie dawał 'display', to nie mrugałby, bo sama zmiana punktów nie powoduje mrugania, ale zmieniając nazwę zmieniasz cały Scoreboard...

To ja wiem, ale jak zmienić nazwę całego scoreboarda aby nie mrugnął? 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...