sopher 418 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Wstawiajcie swoje screeny z serwera pro tip: najlepiej, żeby wszystko było w spoilerach. Od kiedy jestem owcą? Pierwszy diament na serwerze (chyba) Bagna są cudowne Mieszkam na bagnach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 A mi kurde nie działa ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 18 października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 października 2016 No to JAZDA! Spoiler Mały szkielet wędrowniczek: So fckn close... #OneMoreTime (co to jest wgl?) Witam panią #tfw Co to za zgromadzenie, ja się pytam? Serio? Innego nie było? :U Urosłem se kwiatka: No elo: Kiedy 2 ziomki się nawalają a ty paczysz: Ktoś mi powie co to do cholery robi? Ściska te Blazy? Bo ja sobie tam w lewym rogu z tyłu zrobiłem dziurkę i je zacząłem nawalać xD @Libter grzebałeś coś z generatorem? Czy to tylko pory roku? xD Btw znowu miałem cofkę Jmapy i mi się stracił waypoint do spawnera szkieletów, proszę mi go odnaleźć z powrotem ;______; LosTigeros 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Podpinam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Czas postrzelać ołowiem srebrem! Spoiler Haster? wut Spoiler Pierwszy(?) generator termiczny Spoiler Masowa produkcja żelaza Spoiler Bits, bits everywhere Spoiler [SPOILER ALERT] Spoiler Bankier zabija klienta Spoiler sopher 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Aleśmy się obłowili Spoiler Elektrownia pomału powstaje: Spoiler MEH ;_; Spoiler Witam pana: Spoiler Dobry deal Spoiler AWWW YEAH: Spoiler Piersza porcja miedzi Spoiler Kiedy za mało płacisz koparce XD Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabixdev Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 Spoiler Tłuczenie bossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Oddly satisfyin Spoiler Nie wiedziałem, że botania wspiera IE Spoiler Bugtania motsno Spoiler We need moar MANA! Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 18 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 Kiedy Gaja nie pyknie: Spoiler 3 ofiary śmiertelne, w tym sama Gaja xD Nie ma to jak przenieść spawner Spoiler TO są prace na wysokości, biatch: Spoiler Nie ma to jak plecaczek Spoiler Farma działa Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi