Gość Ewald Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Witam, ostatnio pisząc skrypt natknąłem się na jeden problem, a mianowicie. Kod: on click: [tab]if event-block is bedrock named "Test" with lore "Test": [Tab][tab]<dalsza czesc kodu> Problem polega na tym, ze gdy klikne nawet w zwyczajnego bedrocka skrypt mysli ze klikam w bedrocka z nazwą "Test" Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Użyj kodu, który dla Ciebie przygotowałem, może on zadziała. on click: (Tab)if name of player's tool "Nazwa bedrock" with lore "Opis bedrock": (Tab)(tab)send "to działa" W pierwszym if'ie musisz spróbować, bo nie jestem pewny czy to zadziała, jeśli nie to może to powinno działać: if name of player tool is "nazwa" with lore "opis": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Dzieki, gdy bede mial czas, przetestuje, nie wiem czy o tym napisalem, ale skrypt ma robic tak ze gdy blok jest postawiony gdziekolwiek na mapie, wtedy bedzie dzialac dopiero Edit Chodzi mi o to, ze gdy bedrock jest postawiony i klikne na niego wtedy wykonuje sie dalsza czesc kodu.. Edytowane 11 października 2016 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 on click: if targeted block of player is bedrock: send "&eTo betrok lol" Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Ewald
Witam, ostatnio pisząc skrypt natknąłem się na jeden problem, a mianowicie.
Kod:
on click:
[tab]if event-block is bedrock named "Test" with lore "Test":
[Tab][tab]<dalsza czesc kodu>
Problem polega na tym, ze gdy klikne nawet w zwyczajnego bedrocka skrypt mysli ze klikam w bedrocka z nazwą "Test"
Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi