MrxJoint 28 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 Siemka!Mam takie pytanie.Zrobiłem sobie gildie i odrazu ranking do nich ale nei wiem jak zrobic że po usunięciu gildii ta gildia usuwała się z tej topki.Przy komendzie usun dodałem żeby punkty dawało na 0 ale zabradzo to nic nie daje :/ Tylko tyle ze na koncu pokazuje. I przy tym 0 pisze <none>.Pomoze ktos?? PS.Troche namieszałem wiec napisze pytanie jeszcze raz.Da się kjakoś usunąć zmienna z TOPki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 Topka to jest co? Wyjaśnij bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 7 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 (edytowane) Topka to top graczy w pvp naprzykład a ja mam top gildii wystarczy czy jeszcze objasnic?? :D Edytowane 7 lipca 2014 przez MrxJoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 8 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 Podbijam. Pomoże ktoś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 8 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 delete {zmienna} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrxJoint 28
Siemka!
Mam takie pytanie.
Zrobiłem sobie gildie i odrazu ranking do nich ale nei wiem jak zrobic że po usunięciu gildii ta gildia usuwała się z tej topki.
Przy komendzie usun dodałem żeby punkty dawało na 0 ale zabradzo to nic nie daje :/ Tylko tyle ze na koncu pokazuje. I przy tym 0 pisze <none>.
Pomoze ktos??
PS.
Troche namieszałem wiec napisze pytanie jeszcze raz.
Da się kjakoś usunąć zmienna z TOPki.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi