Mrled7 0 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Siemka ! Mega Potrzebuje skryptu na itemy po dedzie tzn że jak się umrze odrazu dodaje itemki... Fajnie by było gdybym mógł sb edytować co ma dawać i żeby np vip i svip mieli inne ity. Jeśli ktoś by chciał pomóc będę mega wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Event "on respawn" equip the player with all iron amour. Czyli ma to wygladac tak: on respawn: [tab]equip the player with all iron armour [tab]give player iron sword [tab]give player iron pickaxe [tab]give player iron axe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 a możesz do tego jeszcze dodać uprawnienia, tzn on respawn: player has permission "admin": equip... give.... else if player has permission "mvip": equip... give... else if player has permission "vip": equip... give... else if player has permission "ktospodvipeminadgraczem": equip... give... else: #zwykly gracz equip... give... Tak to ma wyglądać. Jedynie musisz sobie dopisać wszędzie te equip i give. Jak może zauważyłeś, układ jest od najważniejszych, żeby wyzsze rangi nie dostawały też itemów od słabszych rang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrled7 0 Opublikowano 8 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Mega wam dziękuję a mam jeszcze pytanko jak mam np komendę /efekty i daje mi do eq netem stara z opcjami po kliknięciu na niego czy mogę go np dopisać do tego skryptu tzn chciałbym aby po Dedzie dawało żelazny set meczyk łuczek z nieskończonościa i 1 szczala, miałem tak na pluginie starter kit ale nie dawało takich życzy jak np te efekty jak zapisałem I czy da się dopisać do tych itemow np rzecz z Komendy /efekty //Łącze ~bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mrled7 0
Siemka ! Mega Potrzebuje skryptu na itemy po dedzie tzn że jak się umrze odrazu dodaje itemki... Fajnie by było gdybym mógł sb edytować co ma dawać i żeby np vip i svip mieli inne ity. Jeśli ktoś by chciał pomóc będę mega wdzięczny
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi