Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 czesc, jak zrobic to co jest na tym ssie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 on rightclick with chest: if name of player's tool is "&eSklepik" show "s;1;i;diamond sword;n;&6Excalibur;l;&bNajlepszy miecz;c;excaliburdaj %player%;" "s;2;i;diamond chestplate;n;&6Zbroja Thora;l;&b;c;thor1 %player%;" with 3 rows named "&6Sklepik" to playerTylko musisz sobie pozmieniac pod siebie i dodac ile tego chcesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 on rightclick with chest: if name of player's tool is "&eSklepik" show "s;1;i;diamond sword;n;&6Excalibur;l;&bNajlepszy miecz;c;excaliburdaj %player%;" "s;2;i;diamond chestplate;n;&6Zbroja Thora;l;&b;c;thor1 %player%;" with 3 rows named "&6Sklepik" to playerTylko musisz sobie pozmieniac pod siebie i dodac ile tego chcesz ;) moge prosic o wytlumaczenie jak tam wstawic te itemy i wgl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 @UP Po s; wstawiasz w której kratce ma być. Po ;i; wstawiasz item Po ;n; wstawiasz nazwę przedmiotu Po ;l; wstawiasz opis Po ;c; wstawiasz komenda jaka ma być wegzekwowana po naciśnięciu. With 3 rów ile ma być kolumn Named "nazwa sklepu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 (edytowane) @UP Po s; wstawiasz w której kratce ma być. Po ;i; wstawiasz item Po ;n; wstawiasz nazwę przedmiotu Po ;l; wstawiasz opis Po ;c; wstawiasz komenda jaka ma być wegzekwowana po naciśnięciu. With 3 rów ile ma być kolumn Named "nazwa sklepu"ale ja chce zeby te itemy dawalo np za zlote jablko. Mam np biblioteczke no i jedna jest za 1 zlote jablko. Jak tozrobic? + chce zeby wpisywalo sie komende sklep i wyskakiwal ten sklep. Edytowane 7 lipca 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 (edytowane) 2 errory mam : c posiadam wildskript, sk +, skript, sk addon lib. Edytowane 7 lipca 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 To: http://skript.pl/index.php?/topic/412- może ci się przydać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 (edytowane) To: http://skript.pl/index.php?/topic/412- może ci się przydać ;)potrzebuje juz gotowca bez bledow. Edytowane 7 lipca 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 potrzebuje juz gotowca bez bledow.Tak patrzę na te błędy...Masz ty Skript+ i SkAddonLib? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 Tak patrzę na te błędy...Masz ty Skript+ i SkAddonLib?tak mam, juz poprawilem i nie wyskakuja bledy ale chce zeby za 1 biblioteczke placilo sie 1 zlotym jablkiem i trafia ona ci do ekwipunku. kod: on rightclick with stick: show "s;1;i;gold ingot;n;&6Spawn;l;&dTeleportacja na spawn;c;spawn %player%;" wit11 rows named "&6Cos" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 tak mam, juz poprawilem i nie wyskakuja bledy ale chce zeby za 1 biblioteczke placilo sie 1 zlotym jablkiem i trafia ona ci do ekwipunku. kod: on rightclick with stick: show "s;1;i;gold ingot;n;&6Spawn;l;&dTeleportacja na spawn;c;spawn %player%;" wit11 rows named "&6Cos" to player on rightclick with stick: show "s;1;i;Bookshelf;n;&61 biblioteczka za 1 zlote jablko;l;&9Kliknij mnie!;c;wymiana;" with 11 rows named "&6Wymiana" to playercommand /wymiana: trigger: if player has 1 golden apple: give 1 bookshelf to player remove 1 golden apple from player else: send "&cNie masz zlotego jablka!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 on rightclick with stick: show "s;1;i;Bookshelf;n;&61 biblioteczka za 1 zlote jablko;l;&9Kliknij mnie!;c;wymiana;" with 11 rows named "&6Wymiana" to playercommand /wymiana: trigger: if player has 1 golden apple: give 1 bookshelf to player remove 1 golden apple from player else: send "&cNie masz zlotego jablka!"chodzilo mi o to gdy klikniesz na biblioteczke i masz zlote jablko to ci wymienia na nia a jablko zabiera ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 chodzilo mi o to gdy klikniesz na biblioteczke i masz zlote jablko to ci wymienia na nia a jablko zabiera ._.A po co do tego gui? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 A po co do tego gui?przeczytaj cala tresc tego tematu jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 wyjasnie jeszcze raz: Gdy wpisze komende: /wymiana to pojawia mi sie okienko w ksztalcie jednej skrzyni. No tam moge sobie wymieniac przedmioty za poszczegolne wymagania czyli: 1 BIBLIOTECZKA ZA 1 ZLOTE JABLKO. Daje ci biblioteczke i zabiera zlote jablko. Ale chce zeby sie klikalo na ta biblioteczke i automatycznie dawalo a jablko zabieralo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 Polecam dla cb ApiMenu Yooki.command /wymiana: trigger: {menu-api.menu1::nazwa}.Inventory.display{player}command /trade: trigger: player contains 1 golden apple: remove 1 golden apple from player give 1 bookshelf to playerA w pliku YML ustaw tak:menu: menu1: nazwa: '&2Wymiana' row: items: 1: block: bookshelf name: '&21 Bilbioteczka:&61 Zlote jablko' lore: '' executor: 'player' command: 'trade'http://skript.pl/index.php?/topic/1012-konkurs-apimenu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 (edytowane) nie rozumiem, moge odrazu caly kod z tym apimenu? wyskakuje 18 bledow. Edytowane 7 lipca 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 A wgrałeś WildSkript?Musisz dograć ten addon, oraz naztępnym razem podawaj błędy... xFreku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
czesc, jak zrobic to co jest na tym ssie?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi