herhor67 916 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 Siemka, z nudów zrobiłem prostą apkę (w sumie to jest przeglądarka bez żadnych dodatkowych opcji) xD Pokazuje ona serwerową mapę, tak jak w normalnej przeglądarce. Pobrać można tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skanik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tak to wygląda przykładowo u mnie: Spoiler JanekJaran 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 Doceniam wkład, możesz się zastanowić jak ulepszyć. Mam nadzieję, że przyzwoicie wygląda, jednak nie mam jak przetestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 20 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 Aktualizacja! (tak, już xD) Dodałem ikonkę aplikacji wyświetlaną na pulpicie. Dodałem screena w prezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 ekhem, ekhem. Skan pliku, nie strony 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 22 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 Krecie, przecież na samej górze skanu masz napisany adres do którego się odnosi... Mogłeś przynajmniej powiadomić, @bvcz Jak się uda to wieczorem aktualizacja (kolejna xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 @herhor67 Napisałeś ( w jakim programie ) czy zrobiłeś w programie ? (jakim programie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 22 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 @ivall zrobiłem, nie napisałem. appinventor Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 26 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Update! Teraz można wpisać dowolny adres i port i zapisać je w pliku. Sprawdza po włączeniu czy jest dostępna aktualizacja i pobiera po kliknięciu. Niestety trzeba zainstalować samemu. Link w pierwszym poście, razem ze skanem. Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Niestety na nowej edycji (przynajmniej na początku) nie będzie dynmapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi