LordziaK 34 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 (edytowane) Napisałem skrypt na przeliczanie czasu gdy jesteśmy na serwerze. Po kilku minutach pomyślałem że dodam "antychat" czyli odblokowanie chatu po 10min rozgrywki na serwerze. Nie mialem więcej pomysłów, także swoje pomysły piszcze w komentarzach. KILKA SS'ów: • Przeliczanie: Spoiler • Napisy: Spoiler DO ZROBIENIA: Spoiler Moje propozycje: • Dodanie wiecej opcji. • Dodanie wiecej "trybow" za czas. (piszcie jakie) Wasze propozycje: • Topki czasu. • ... DOWNLOAD: Version: 0.1 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Version: 0.2 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Version: 0.3 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 1 kwietnia 2017 przez LordziaK Bahbros, DaltonEZ, HeezQ i 3 innych 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erax104 5 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Fajny skrypt Rób tak dalej Lordziakowski krol skriptow xD łącze ~Wizzard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Krótki skrypt ale bardzo przydatny 7/10 za checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Nie ma większej filozofii ale nie ma dużo takich sk. Moim zdaniem zasługuje na+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 @LordziaK Zezwalasz na zabranie kodu do skriptu, na statystyki do WŁASNEGO UŻYTKU NA SERWERZE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordziaK 34 Opublikowano 20 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 Dnia 18.09.2016 o 19:22, LogiSV napisał: @LordziaK Zezwalasz na zabranie kodu do skriptu, na statystyki do WŁASNEGO UŻYTKU NA SERWERZE ? Tak, spoko. Czekam na IP serwera na priv. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4ITAZ 1 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Skrypt 9/10 za pomysł! Takiego jeszcze na tym forum nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ronald_ 2 Opublikowano 3 października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 października 2016 Super skrypt! dodam, że możesz dodać kupno itemków ! ja już ten skrypt tak przerobiłem pod swój serwerek i wszyscy są zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 4 października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 października 2016 Dodałbym dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serqqq 4 Opublikowano 5 października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 października 2016 Przydatne i dodaj jakieś topki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReZuX 4 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Dnia 5.10.2016 o 20:32, serqqq napisał: Przydatne i dodaj jakieś topki. Dobre! Może dodaj Scoreboard? Powiedzmy ile graczy online, Czas grania itp, rozumiesz xd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 Krótki, ciekawy i pomysłowy skrypt Takich szukam, możesz również dodać jeszcze to, że admin może resetować czas graczom MrSzescianPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morderca2017 0 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 fajnie gdybyś napisał skrypt aby pokazywał aktualny czas np 17:30 coś tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 4 minuty temu, Morderca2017 napisał: fajnie gdybyś napisał skrypt aby pokazywał aktualny czas np 17:30 coś tego typu command /czas: trigger: send "%hour%:%minute%" trudno Morderca2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Skrypt ciekawy 8/10 za pomysł i 0 błędów u mnie rób więcej takich skryptów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordziaK 34 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 UPDATE • Dodano: - Komende /czasadmin resetuj all/<nick>. - Dni to /czas. - Uprawnienie "time.admin". Co to nam daje? - dostęp do komendy /czasadmin, i nie potrzeby czas by pisac na chat. DOWNLOAD Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♦ Krzychowsky ♦ 0 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Skrypt Ciekawy, Pomysłowy Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal_PL 92 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 #author: # • RzuwikKrystian Lel nie rozumiem. Dlaczego tu pisze RzuwikKrystian zamiast LordziaK? No chyba, że to nie Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 18 minut temu, Crystal_PL napisał: #author: # • RzuwikKrystian Lel nie rozumiem. Dlaczego tu pisze RzuwikKrystian zamiast LordziaK? No chyba, że to nie Twoje. A może popatrz na nick w minecraft na forum ? MrSzescianPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordziaK 34 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 6 godzin temu, Crystal_PL napisał: #author: # • RzuwikKrystian Lel nie rozumiem. Dlaczego tu pisze RzuwikKrystian zamiast LordziaK? No chyba, że to nie Twoje. Mój aktualny nick w mc: RzuwikKrystian, na forach, yt itp mam LordziaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi