derkuz1996 15 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Witam, moja propozycja polega na tym, aby powstał serwer TeamSpeak 3. Dzięki temu forumowicze mieliby łatwą komunikację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 129 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Istnieje discord forumowy, który służy jako dodatkowy czat tekstowy, jak i głosowy Nie wiem czemu gdzieś się zapodział baner z discordem, ale poproś o zaproszenie na serwer to dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 5 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 (edytowane) 6 minut temu, nicku1 napisał: Istnieje discord forumowy, który służy jako dodatkowy czat tekstowy, jak i głosowy Nie wiem czemu gdzieś się zapodział baner z discordem, ale poproś o zaproszenie na serwer to dostaniesz No tak też można , ale według mnie najlepszym komunikatorem głosowym jest właśnie ts3 Dlatego proponuję go stworzyć Edytowane 5 września 2016 przez derkuz1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 (edytowane) Jestem za Mogę sfinansować TeamSpeak,domenę Edytowane 5 września 2016 przez Nieaktywny Finanse ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Discord ma darmowe serwery przynajmniej w porównaniu do TS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 444 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Na discordze są kanały głosowe z których prawie nikt nie korzysta. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 102 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 45 minut temu, nicku1 napisał: Istnieje discord forumowy, który służy jako dodatkowy czat tekstowy, jak i głosowy Nie wiem czemu gdzieś się zapodział baner z discordem, ale poproś o zaproszenie na serwer to dostaniesz Dokładnie, jeśli kanały głosowe są mało używane to po co? I po za tym według mnie Discord jest lepszy. Porównaj sobie: https://discordapp.com/features Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 cytując klasyka: nie Uważam to za niepotrzebny dodatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi