Eap 1 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 jestem nowy i chce sie przywitac i mam pytanie \/ czy robic skripty bo juz robie jeden i wogule chce powiedziec ze skrypty moje bende bardzo dlugie nwm czy uda sie dac je na pastebin! i mam pytanko drugie czy chcecie konfiguracje w scripatach>>? tu benda robione komendy moze na takim tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katniss 16 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 Cześć. Spraw sobie słownik, bo nie jestem w stanie patrzeć na to co piszesz. Do tego te oczoje**ne kolorki. vuxeim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eap 1 Opublikowano 3 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 to moj 1 post nawet nwm jak z tego sie korzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 12 minut temu, Eap napisał: to moj 1 post nawet nwm jak z tego sie korzysta To tym bardziej że skryptów nie będziesz umiał korzystać bo po ortografii można stwierdzić, że co najwyżej będziesz je od kogoś ściągać .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eap 1 Opublikowano 3 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 nie prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNexT 2 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 (edytowane) 30 minut temu, Eap napisał: wogule 30 minut temu, Eap napisał: bende 30 minut temu, Eap napisał: benda Cześć. Mam propozycję może zrób skrypt który poprawia słowa na takie jak powinny być (słownik)... Edytowane 3 września 2016 przez xNexT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 @Eap 34 minuty temu, Eap napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość i wogule chce powiedziec ze skrypty moje bende bardzo dlugien nwm czy uda sie dac je na pastebin Pastebin, jak najbardziej przyjmie takie skrypty, nawet jeśli mają 10k linijek. Spoiler Mam propozycję, usuń konto, kappa. Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu2016 59 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 @switsheker - zgadzam sie co do 2 spoilera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 Skoro nie wiesz jak się korzysta z kolorów to z nich nie korzystaj. Proste, kappa. Bry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Dnia Saturday, September 03, 2016 o 12:12, Eap napisał: jestem nowy i chce sie przywitac i mam pytanie \/ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość czy robic skripty bo juz robie jeden i wogule chce powiedziec ze skrypty moje bende bardzo dlugie nwm czy uda sie dac je na pastebin! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość Pastebin spokojnie uciągnie twoje skrypty, jeszcze nie było przypadku kiedy ktoś popsuł pastebina. Jak chcesz robić ustawienia, to tylko z yml, w postaci configu. Dnia Saturday, September 03, 2016 o 12:34, derkuz1996 napisał: To tym bardziej że skryptów nie będziesz umiał korzystać bo po ortografii można stwierdzić, że co najwyżej będziesz je od kogoś ściągać .. Zgaduję że jak narazie ty również nie potrafisz pisać sk, nie pisze ich się w języku polskim więc ortografia jak już do jakiś wiadomości. Dnia Saturday, September 03, 2016 o 12:41, xNexT napisał: Cześć. Mam propozycję może zrób skrypt który poprawia słowa na takie jak powinny być (słownik)... Chyba było Yoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 5 minut temu, Cynamonek napisał: Pastebin spokojnie uciągnie twoje skrypty, jeszcze nie było przypadku kiedy ktoś popsuł pastebina. Jak chcesz robić ustawienia, to tylko z yml, w postaci configu. Zgaduję że jak narazie ty również nie potrafisz pisać sk, nie pisze ich się w języku polskim więc ortografia jak już do jakiś wiadomości. Chyba było Yoo Ale po ortografii można wywnioskować ile dana osoba ma lat, właśnie o to mi chodziło :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 30 minut temu, derkuz1996 napisał: Ale po ortografii można wywnioskować ile dana osoba ma lat, właśnie o to mi chodziło :0 Ale nie możesz ocenić jak pisze skrypty, nie odzywaj się jak się nie znasz, bo tylko psujesz samo poczucie osobom które mają pierwszy raz doczynienia ze skriptem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eap 1 Opublikowano 6 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 chyba tak sie zamyka //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Ten temat został zamknięty. Eap 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi