kubastion 52 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Witam! Pracuje nad skryptem z questami u villagera, wszystko fajnie pieknie lecz jedynym problemem jest to, ze on sie rusza. Dam rade zablokowac go efektem slowness ale i tak gracze moga "nim ruszac" . Bede wdzieczny za pomoc PS: nie pisac mi zeby go miedzy plotki wcisnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 SKOPIOWANE Z : spawn 1 villager at location of player # kod od spawnowania villagera komendą # set {_} to rounded location of spawned entity # jeśli nie chcesz, by mógł się obracać, usuń "rounded" while spawned entity exists: wait a second teleport spawned entity to {_} mam nadzieję, że pomogłem Spoiler Licze na like kubastion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 2 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 3 września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 września 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubastion 52
Witam! Pracuje nad skryptem z questami u villagera, wszystko fajnie pieknie lecz jedynym problemem jest to, ze on sie rusza. Dam rade zablokowac go efektem slowness ale i tak gracze moga "nim ruszac"
. Bede wdzieczny za pomoc
PS: nie pisac mi zeby go miedzy plotki wcisnac
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi