Addiss9 44 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 Siemka oferóję : - 50% z serwerogwego itemshopu -Serwer 1,6gm ramu -Nielimitowane pluginy -Nielimitowany ilosc slotów -Pełny dostęp do konsoli i ftp i do sklepu Oczekuję: -Fajny serwer -Dużo graczy - I fajnej zabawy! (Robię za tkz hosting ) -Pluginy + skrypty + spawn mogę wykonać ja ale za opłatą . //Łączę ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba5x 0 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Mam gotowy serwer z mapa i pluginami , pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Nie polecam. Zmienił tryb i zrobił reinstal gdy wszystko było gotowe bez mojej wiedzy i zgody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2016 Tryb? Został taki sam gotowe? To była paczka z enderchesta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2016 Nie polecam, zrobił mi reinstal bez zgody ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Nie polecam. Robi reinstalle bez zgody, rządzi się. Zmiania tryby oraz jest wszystko słabe a serwer z enderchesta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 126 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Cytuj Serwer 1.6gm ramu Cytuj Nielimitowane sloty co to jest "gm"? GigaMega? xD A nawet jeżeli to skoro jest 1.6 GB Ramu to max. 20 slotów będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar1234 3 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Dnia 25.08.2016 o 13:23, nicku1 napisał: co to jest "gm"? GigaMega? xD A nawet jeżeli to skoro jest 1.6 GB Ramu to max. 20 slotów będzie Co ty?! Z tym ramem to max 18 graczy na survival - vanilla. Z komendami albo maszynami "one command" to nie uciągnie nawet 4 graczy. Pomijam, że wymagałoby to resetu serwera co max 12 godzin aby zaoszczędzić nerwów na lagach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi