PanRomcio 21 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 Witam jestem PanRomcio i mam pewien problem... Mianowicie nie wiem jak dodawać opis do itemu... Nie chodzi mi tu o ustawianie opisu poprzez: set lore of player's tool to "<opis>", tylko o dodawanie np. nowej linijki opisu do istniejącego już opisu... ZA DOBRĄ ODPOWIEDŹ LIKE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 [the] line %Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!% of [the] lore of [%Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!%] [the] line %Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!% of %Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!%'[s] lore [the] %Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!%(st|nd|rd|th) line of [the] lore of [%Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!e%] [the] %Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!%(st|nd|rd|th) line of %Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!%'[s] lore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanRomcio 21 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 Nie rozumiem... Możesz napisać jakiś prosty skrypt z tym??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 (edytowane) np cos takiego: command /linijka1 [<text>]: trigger: set line 1 of lore of player's tool to "%arg 1%" albo to: command /sprawdz: trigger: set {linijki.%player%} to number of lines of player's tool loop {linijki.%player%} times: set {linijka.%loop-number%} to line %loop-number% of lore of player's tool wait 1 second send "&4Twoj opis ma %{linijki.%player%}% linijek!" to player loop {linijki.%player%} times: send "Linijka %loop-number%. &2%{linijka.%loop-number%}%" to player send "&5Oto opis twojego przedmiotu!" to player Licze na like Edytowane 19 sierpnia 2016 przez Krzychu2016 thx PanRomcio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PanRomcio 21
Witam jestem PanRomcio i mam pewien problem...
Mianowicie nie wiem jak dodawać opis do itemu... Nie chodzi mi tu o ustawianie opisu poprzez: set lore of player's tool to "<opis>", tylko o dodawanie np. nowej linijki opisu do istniejącego już opisu...
ZA DOBRĄ ODPOWIEDŹ LIKE !
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi