Skocz do zawartości

CastleMOD

Joro Mruc
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Plugin CastleMod 

Troche informacji: 

Po wgraniu tego pluginu wystarczy wpisać komendę które sa niżej xd. I robi sie arena z punktami respawnu obu drużyn oraz lobby gdzie mozna dolaczyc po wpisaniu CastleMod. 

Itemy stałe oraz tymczasowe.

mozba je kupić po kliknięciu na szmaragd który zawsze dostajemy w lobby. Ireny tymczasowe kupujemy podczas gry :). 

Komendy i permisje 

komendy sa:

- /stwórzcastlemod 

-/dajszmaragd 

-/lobby 

-/help 

-/info 

dla admina 

-/dołącz ( dołącza na arenę jako admin na vanishu i fly moze obserwować graczy.) 

-/cheater czas nick 

banuje kogoś tylko ze nie moze grac na CastleMod oraz resetuje mu Itemy stałe i tymczasowe. 

(Tylko na CastleMod na serverze moze )

to tyle. Błędów nie ma, i Nwn czy prosić o hajs za ten skrypt czy za free go dać. Prosze o nieusuwanie posta jesli chialbym pieniądze gdyż robiłem go miesiąc.

+++++++++**

mozna łatwo configurowac Itemy stałe tymczasowe itp ile kosztują oraz hajs. Mozna go resetować dawać dodawać oręż komendy ale one juz sa w YML:)

32 minuty temu, sriskels napisał:

Chyba żartujesz, za takie śmieszne komendy, 5 aren, nie wspominając już, że to (chyba) jest skrypt, myślisz, że ktoś ci zapłaci?

Juz 200zl zarobiłem na tym ba YT ale widac na tym nędznym forum nie da sie nic zarobić ;-;

1 minutę temu, Joro Mruc napisał:

Juz 200zl zarobiłem na tym ba YT ale widac na tym nędznym forum nie da sie nic zarobić ;-;

Da się. Wystarczy opublikować dzieło w odpowiednim dziale.
btw. Hiplay posiada plugin na CastleMOD-a. każdy sobie umie napisać samemu skrypt…

(HqCastle to plugin na CastleMod-a pisany przez wl. Hiplaya)

HqCastle.jar

24 minuty temu, Joro Mruc napisał:

Nędzne to jest twoje życie.Myślisz ze ktoś ci kupi w ciemno bez prezentacji niczego??Jeszcze za obrazę warna złapiesz....

@Norbi , wybieram Cię ! Użyj ataku specjalnego, BAN PERMAMENTY !!!

1.Wulgaryzmy, niektóre w stronę użyt. forum.

2.Bezsensowny temat, ma również 2 taki, ale podczas pisania odpowiedzi znikł m nie wiem czemu ^^ (prawdopodobnie usunięty)

3.Nie przyda się, takich pluginów/skryptów jest setki na internecie, a napewno kilka na tym forum.

PS. Nie chciałem w żaden sposób Cię obrazić pierwsza linijką ;)

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...