[email protected] 1 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 (edytowane) Cześć, potrzebuję skrypt na stałe itemki ... Chodzi mi o to że gdy gracz wpisze komendę /stalymiecz wyświetla się na chacie wiadomość Potrzebujesz 64 diamentów aby kupić ten miecz... A jeżeli gracz ma 64 diamentów to wtedy odejmuje mu te 64 diamentów i daje miecz ostrość 5 ogień 2 i pisze na chacie wiadomosc Kupiłeś Stały miecz 5/2 I Gdy Już Kupi komendą /stalymiecz wystarczy że wpisze /dajmieczs i daje mu automatycznie i jakaś blokada gdy nie kupi nie może używać tej komendy /dajmieczs Aha I Gdy Jusz Kupi Nie Może Kupić Drugi Raz I Pisze Kupiłeś Jusz Ten Miecz ZA POMOC OFERUJE EVIPA Na Moim Serwerze +100 graczy tryb CastleMod JEŻELI JEST KTOŚ PAZERNY NA KASE MOGĘ ZAPŁACIĆ TYLKO ŻEBY GRACZE BYLI SZCZĘŚLIWI Skrypt Proszę Wysyłać Na Msg Jeżeli Chcesz Współpracować Z Moim Serwerem Napisz Do Mnie Na PW Edytowane 18 lipca 2016 przez [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 Duplikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 18 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2016 Ten temat został zamknięty i przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi