[email protected] 0 Opublikowano 14 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2016 Jest możliwość dodania do essentialsa tagów z skryptu np: on mine stone: add 1 to {stone.%plater%} i chciał bym z tego lvl zrobić i żeby byly na chacie. chciałem napisać chat w skrypcie ale funygulds nie daje mozliwości na tagi na chacie w sk z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 14 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2016 Da sie. W formacie chatu z essentials dodajesz np [LVL] Nastepnie w skrypcie dopisujesz on message: replace all "[LVL]" in message with "%TwojaZmienna%" [email protected] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _CookieMonster_ 48 Opublikowano 14 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2016 czy wy ludzi zrozumiecie, że message to tekst wpisany w okienko czatu, a nie cały format z rangą, nickiem i wiadomością? daj w essentialsie tylko "{TAG} {MESSAGE}" a w skrypcie: on chat: set message to "&a%{zmienna::%player%}% &7%display name of player% &6%message%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2016 Polecam ci cały format chatu zrobić w skripcie a w essentials nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 15 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2016 on chat: set {_display} to "%player's display name%" set the player's display name to "&7[&8%{stone.%player%}%&7] %player's display name%" wait 1 tick set the player's display name to "%{_display}%" Jak masz zlagowanych graczy / serwer to może ci czasem przeskoczyć w wiadomości, jeżeli będą dwie na raz i się nie pokazać. Poza tym nie mam uwag co do działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
[email protected] 0
Jest możliwość dodania do essentialsa tagów z skryptu np:
on mine stone:
add 1 to {stone.%plater%}
i chciał bym z tego lvl zrobić i żeby byly na chacie.
chciałem napisać chat w skrypcie ale funygulds nie daje mozliwości na tagi na chacie w sk z góry thx
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi