userMacieG 15 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) Witam. Według mnie było by warto oczyścić z dawno zapomnianych tematów + dodać informacje iż w temacie trzeba odświeżyć temat co 48h w innym przypadku zostanie on zamknięty, a jeżeli wywoła on burzę w komentarzach to zamieścić w koszu. Czyszczenie forum polegało by na usunięciu tematów które nie uzyskały odpowiedzi, są zbędne, są plagiatem itd... Opcja @refresh wymusiła by aktywność, a nie wstawianie tematu na forum po czym nie zaglądanie do niego. (Wiem że jest podbijanie tematów ale wiele osób tego nie zauważa.) Edytowane 8 lipca 2016 przez userMacieG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 1. Nie. 2. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 za oczyszczeniem jestem, za @refresh nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Z tego co zauważyłem to mało osób używa @ref itp., więc nie. Ale co do czyszczenia tematów, na których mógłby być odkop, to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 12 godzin temu, userMacieG napisał: Według mnie było by warto oczyścić z dawno zapomnianych tematów Czyszczenie forum polegało by na usunięciu tematów które nie uzyskały odpowiedzi, są zbędne, są plagiatem itd... Wystarczy zgłaszać takie tematy, a moderacja przeniesie je do kosza/archiwum. 12 godzin temu, userMacieG napisał: jeżeli wywoła on burzę w komentarzach to zamieścić w koszu. Takie tematy są przenoszone do kosza. 12 godzin temu, userMacieG napisał: dodać informacje iż w temacie trzeba odświeżyć temat co 48h w innym przypadku zostanie on zamknięty Opcja @refresh wymusiła by aktywność, a nie wstawianie tematu na forum po czym nie zaglądanie do niego. Użytkownicy nie będą zmuszani do częstego odświeżania tematów.Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi