Poldek 5 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) Zobacz trailer i się zakochaj Nasz kanał na YT: https://www.youtube.com/poldek4fun Edytowane 3 stycznia 2018 przez Poldek sula008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldek 5 Opublikowano 10 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 Dodaliśmy małżeństwa dla par Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v0canDEV_ 2 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 4 godziny temu, Poldek napisał: Dodaliśmy małżeństwa dla par Ale tylko mężczyzna z kobietą czy można mężczyzna z mężczyzną? Bo inaczej to zgłaszam serwer za dyskryminacje _Of3k, Polski Sześcian, Bielecki i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldek 5 Opublikowano 10 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 Nie preferujemy małżeństw tej samej płci ,z owcami i innymi mobami. Raz się zgodziłem na ślub gracza z creeerem ale szybko był rozwód... Za wybuchowy to był związek sula008, Shooterowy, MagnumUH i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 13 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2016 Nawet fajnie sie zapowiada jeżeli umiesz pisac plg i masz pro maszyne podrzuce ci pare pomysłów na server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldek 5 Opublikowano 14 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2016 18 godzin temu, Mine1998 napisał: Nawet fajnie sie zapowiada jeżeli umiesz pisac plg i masz pro maszyne podrzuce ci pare pomysłów na server Pisać nie umiem le każdy pomył jak jest godny można zrealizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldek 5 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Poprawiliśmy drop by itemy nie znikały przy pełnym EQ Zmieniliśmy wszystkie eventy by gracze nie biegali na pamięć. Przez to nowi gracze też mają szanse wygrać Standardowo nowy nether co miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldek 5 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 Poszukujemy youtuberów i tych małych i tych dużych.Chętnych zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 Poldek ja się zgłaszam ;D 120 sub mam jak coś zapraszam na pw ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldek 5 Opublikowano 22 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 JUż 25go nowa edycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Fajnie chociaż długo nie grałem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldek 5 Opublikowano 29 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Konkursik na nową edycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 4 października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 października 2016 Może wbiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Fajnie ,że dodaliście generatory. Choć kształt wyspy mnie nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldek 5 Opublikowano 15 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 Zapraszam na nowy konkurs. Szczegóły na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldek 5 Opublikowano 30 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Dodaliśmy skywarsy jako miły dodatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICD10 44 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Prezentacja trochę jak Bartek Przybyszewski, wizualnie nie zachęca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 18 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2016 Z tego co widzę serwer nie rozwija się, istniejecie już chyba 2 lata, a jak wchodzę na wasze WWW sprawdzić liczbę graczy (bo na serwerze byłem, skyblock jak inne) to widzę ich max 10. Może wchodzę o złych porach? Nie wiem, prezentacja też jest jaka jest, 0 szczegółów czym się wyróżniacie, nic. Sprawa numer 2 to czemu nie zaktualizujecie serwera do nowszej wersji 1.11? Kilka myków używając kilku pluginów można uzyskać efekt 1.7-1.11 PanKlipcio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 28 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2017 wyspy są słabe nie za gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poldek 5 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2017 Słabe wyspy ? Zabawa polega na tym byś zbudował swoja... Napisane bo napisane Ps zagram nie "za gram" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi