StaloweStopy 0 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Witam. Jak kontynuować, by dodawało nam +0.5 mięska na pasku głodu?on consume seeds:Daje 2 like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) W mc nasion nie da się jeść, dlatego możesz użyć eventuon rightclick with seeds:a potemadd 1 to food bar of player Edytowane 7 marca 2014 przez _RaiZeN_ StaloweStopy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 @UPChyba player :)add 1 to food bar of player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Sorry, mój błąd. ;D Skopiowałem z mojego starego skryptu i zapomniałem zmienić. :) StaloweStopy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StaloweStopy 0 Opublikowano 8 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 Tak, fajnie spoko. ale:on rightclick holding seeds: if player food bar isn't 10 add 0.3 to player's food level remove 1 seeds from playerJak zrobić, że jak gracz ma full jedzenie, to żeby sie nie usuwały nasiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 on rightclick holding seeds: if player food bar isn't 10: add 0.3 to player's food level remove 1 seeds from playerPo "if" dajesz dwukropek, a dalszą część tabujesz StaloweStopy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StaloweStopy 0 Opublikowano 8 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 Mógłbyś to zrobić?Bo mi wychodzą same errory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) https://code.skript.pl/DV7zIDeY/'>>https://code.skript.pl/DV7zIDeY/ Edytowane 17 sierpnia 2017 przez Ewald StaloweStopy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Genialne. Wkleiłeś moją poprawkę na pastebin nawet nie sprawdzając co to był za error. Łapaj. Teraz działa normalnie (testowałem). Dodałem cooldown między zjedzeniem kolejnych nasion (1 sekunda, zapobiega napełnianiu paska w parę sekund) i dźwięk jedzenia. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 17 sierpnia 2017 przez Ewald StaloweStopy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
StaloweStopy 0
Witam. Jak kontynuować, by dodawało nam +0.5 mięska na pasku głodu?
Daje 2 like
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi