MrRevo 0 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 mam skript taki co na tab widac jak ktos ma permisje * to ma admin na tab pisze admin nick jak wgrałem essentials cos niedziala czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _CookieMonster_ 48 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 Jaka wersja silnika i minecrafta? (poza tym chyba nie wiesz w jakich przypadkach używa się ":3") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRevo 0 Opublikowano 9 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 1.5,2 wersja silnika to bukkit 1.5.2 może cos wtym essentials jest zablokowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurzin 3 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 12 godzin temu, MrRevo napisał: 1.5,2 wersja silnika to bukkit 1.5.2 może cos wtym essentials jest zablokowane ? ustaw w configu skripta na najwyzsze priority Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRevo 0 Opublikowano 10 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 jak to zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 I tutaj zamieniasz z high na highest jest w Skript/config.sk ustaw w configu skripta na najwyzsze priority ~Kurzin @MrRevo Czy patrzyłeś kiedykolwiek na pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRevo 0 Opublikowano 10 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 ale co to za screen z jakiego pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurzin 3 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 z pliku config.yml w folderze Skript ktory znajduje sie w plugins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRevo 0 Opublikowano 10 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 aha testuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrRevo 0
mam skript taki co na tab widac jak ktos ma permisje * to ma admin na tab pisze admin nick jak wgrałem essentials cos niedziala
czemu
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi