koveek 34 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 Czy jest taki skypt/plugin nato zeby np nad glowa gracza zamiast nicku pisalo np Wlasciciel ? A jezeli da sie to zrobic w skrypcie to czy ktos by mi zrobil ? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 Masz, prosto z dokumentacji WS: command /tag [<text>]: trigger: if arg 1 length is smaller than 16: change player's tag name to arg 1 send "&aZmieniono tag!" stop send "&cTag nad glowa moze zawierac tylko 16 znakow!" koveek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 Do usuniecia nie widzialem @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 25 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 @SzymnYo trzeba do tego cos jeszcze o prucz pluginu skrypt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 @SzymnYo trzeba do tego cos jeszcze o prucz pluginu skrypt ?Dodatek WildSkript PS. Popracuj nad orto i zapodaj lajka ;) koveek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 25 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 (edytowane) @up juz dalem :) a co do orto to robie malo bledow poprostu czasami niewiem sorki :). Temat do zakmniecia. @EDIT WHY ? :( http://zapodaj.net/4d8e54cd02ab4.png.html Edytowane 25 czerwca 2014 przez koveek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 @UP Coś tam błędów robisz :) Po prostu Nie wiem Zmień wersje craftbukkita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 25 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 @ up to jest napewno to ? bo dopiero po wpisaniu tego w minecraft mi wywala taki blad (/tag) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 Poprawilem kod wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 Nie jestem pewien czy to, ale tak myślę z powodu wersji snapshotowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Może spróbuj z dodatkiem SkriptTag? http://dev.bukkit.org/media/attachments/47/137/SkriptTag.zip set player nametag to "Testowytag" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Może spróbuj z dodatkiem SkriptTag? http://dev.bukkit.org/media/attachments/47/137/SkriptTag.zip set player nametag to "Testowytag"Papug, ja kiedys chcialem z tym dodatkiem sobie na serwerze zmieniac tagi i ni uja nie dalo rady. 0 errorow, ale nic sie nie zmienialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Papug, ja kiedys chcialem z tym dodatkiem sobie na serwerze zmieniac tagi i ni uja nie dalo rady. 0 errorow, ale nic sie nie zmienialo.A tagapi ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 26 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Co do tego Skriptag spróbuję jak do domu wrócę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Tylko pamietaj, ze do SkriptTag musisz miec TagApi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 26 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 (edytowane) @up wiem :p Edytowane 26 czerwca 2014 przez koveek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Przy okazji, podasz mi ten error w WildSkript? Bo wkleiles tylko nieistotną koncowke :) #// Wykarmione z Panda Phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 26 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiomuuSss 8 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Ej a ten skriptapi albo skriptplus/wildskript ma opcje zmieniania tagu pod/nad nickiem? Tzn dodawania kolejnej linijki tagu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 27 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 @ Parrot Dziekuje dziala :) tylko gdy zmieniam tag to mi skin znika czy zna ktos moze sposob na to zeby skin zostal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 28 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2014 Koveek, skin zostaje. Możesz dać sobie nawet nick jakiegos youtubera, lub prefix typu : [Wlasciciel]Kove Minusem jest to ze limit tagu to 16 znaków, kolorki też się liczą do limitu :C Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koveek 34
Czy jest taki skypt/plugin nato zeby np nad glowa gracza zamiast nicku pisalo np Wlasciciel ?
A jezeli da sie to zrobic w skrypcie to czy ktos by mi zrobil ? :p
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi