PapcioSmeerf 22 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 Mam pytanie.... Chciałbym aby gracz po dodaniu punktów np. do kondycji dostawał większy speed Mam taki urywek ale nie wiem czy on zadziała apply speed (1+{kondycja::%player%}/100) to player for 999 days Jeżeli to nie zadziała to dlaczego? A dla tych co nie czają co piszę Jak gracz ma 6 pkt w komdycji to speed będzie 1 + (6/100) aby speed wyszedł 1.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jahumen 293 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 Pewności nie mam, ale przypuszczam, że nie można dodawać efektów "z przecinkiem". PapcioSmeerf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PapcioSmeerf 22 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 Teraz, jahumen napisał: Pewności nie mam, ale przypuszczam, że nie można dodawać efektów "z przecinkiem". Szybki i pomocny No ja też nie wiem Mógłbyś sprawdzić na kompie jak będziesz miał czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 diverse 0 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 Pewności nie mam, ale przypuszczam, że nie można dodawać efektów "z przecinkiem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PapcioSmeerf 22 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 56 minut temu, diverse napisał: Pewności nie mam, ale przypuszczam, że nie można dodawać efektów "z przecinkiem". Dlaczego napisałeś to co @jahumen? To mi nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 (edytowane) O 27.04.2016 o 15:56, Zaaxel napisał: Dlaczego napisałeś to co @jahumen? To mi nie pomaga W essentials jest taka komenda /speed np /speed nick 1.{kondycja::%player%} I czemu wstawiłeś w środek efektu nawiasy ? i /100 - Uznam że specjalnie zaznaczyłeś dla tutujeszego luda Wypykane z dotyku Essentials to raczej masz Choć pewnie jest jakieś set speed itp skoro jest set damage itp ale nie bawiłem się w ten sposób z speedem a niechę mi się patrzeć w necie. Islamiści podkradają Neta Edytowane 28 kwietnia 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 @xNOMANDx Widzisz gdzies tu cos, o tym, ze on che Essentials? Sorka, ze bez code ale jestem na telefonie: set {_} to {kondycja::%player%}+1 apply speed {_} to player for 999 days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2016 zawsze też można ustawić szybkość gracza, bez efektu używając set %player%'s speed to %number% set player's speed to {kondycja::%player%}+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MFC 4 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 (edytowane) 11 godzin temu, Norbi napisał: zawsze też można ustawić szybkość gracza, bez efektu używając set %player%'s speed to %number% set player's speed to {kondycja::%player%}+1 A mogę ustawić speeda dla gracza w ułamku dziesiętnym? Przyłącze się Edytowane 29 kwietnia 2016 przez MFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 3 godziny temu, MFC napisał: A mogę ustawić speeda dla gracza w ułamku dziesiętnym? Przyłącze się Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 5 godzin temu, MFC napisał: A mogę ustawić speeda dla gracza w ułamku dziesiętnym? Przyłącze się Tak. @Ixidi, nie kłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 29 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2016 (edytowane) 19 godzin temu, Ixidi napisał: @xNOMANDx Widzisz gdzies tu cos, o tym, ze on che Essentials? Sorka, ze bez code ale jestem na telefonie: set {_} to {kondycja::%player%}+1 apply speed {_} to player for 999 days Oprócz essentials jest i w skript napisałem (set speed) W essentials stabilniejsze a twoje przez heala się może usunąć i po śmierci sdt się znalazł .. Pomijając że takie coś nie działa w efektach zwykłych co napisałeś Edytowane 29 kwietnia 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PapcioSmeerf 22
Mam pytanie.... Chciałbym aby gracz po dodaniu punktów np. do kondycji dostawał większy speed
Mam taki urywek ale nie wiem czy on zadziała
apply speed (1+{kondycja::%player%}/100) to player for 999 days
Jeżeli to nie zadziała to dlaczego?
A dla tych co nie czają co piszę
Jak gracz ma 6 pkt w komdycji to speed będzie 1 + (6/100) aby speed wyszedł 1.06
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi