Witam Was wszystkich. Od nie dawna pracuję nad skryptem ala Role Play. Nie mam wystarczającej wiedzy na temat pisania skryptów i dlatego piszę do Was Mądrych użytkowników forum Otóż mam taki problem, że nie wiem jak ustawić aby w danym regionie (np. Apteka) można było używać konkretnych komend.
//Przykład:
Wchodzę na region nazwany "Apteka" i rozpoczynam prace. I chcę aby komendę na sprzedawanie towaru można było używać tylko na terenie apteki (regionu) oraz aby czas spędzony w pracy też był naliczany tylko w tym regionie.
Chyba każdy będzie wiedział o co wchodzi jeżeli grał na N*t4Ga** SAMP
[to nie reklama]
Liczę na Waszą pomoc i za w miarę sensowne odpowiedzi daję "LIKE"
Pytanie
PapcioSmeerf 22
Witam Was wszystkich. Od nie dawna pracuję nad skryptem ala Role Play. Nie mam wystarczającej wiedzy na temat pisania skryptów i dlatego piszę do Was
Mądrych użytkowników forum
Otóż mam taki problem, że nie wiem jak ustawić aby w danym regionie (np. Apteka) można było używać konkretnych komend.
//Przykład:
Wchodzę na region nazwany "Apteka" i rozpoczynam prace. I chcę aby komendę na sprzedawanie towaru można było używać tylko na terenie apteki (regionu) oraz aby czas spędzony w pracy też był naliczany tylko w tym regionie.
Chyba każdy będzie wiedział o co wchodzi jeżeli grał na N*t4Ga** SAMP
[to nie reklama]
Liczę na Waszą pomoc i za w miarę sensowne odpowiedzi daję "LIKE"
https://skript.pl/temat/11311-rpg-regiony/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi