CineK 0 Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 Cześć!Jest w stanie napisać mi ktoś skrypt na warny . Warn-Ostrzeżenie Jak skrypt ma działać:Pierwsze ostrzeżenie powiadamia gracza o popełnionym błędzie "Zostałeś ostrzeżony 1/3"Drugie ostrzeżenie powiadamia gracza o popełnionym błędzie "Zostałeś ostrzeżony 2/3"Trzecie ostrzeżenie tempbanuje (Banuje na czas 1h) Permission:warn.permission Jeżeli ktoś jest mi w stanie napisać taki skrypt będę wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 (edytowane) variables: {warn.%player%} = 0options: warn1: &6&l Dostales ostrzeżenie! Masz 1/3 ostrzezenia. warn2: &6&l Dostałeś ostrzeżenie! Masz 2/3 ostrzezenia kick: &6&l Nie mozesz wejsc z powodu maksymalnego poziomu ostrzeżeń!command /warn [<player>]: permission: warny trigger: {warn.%arg %} < 3 add 1 to {warn.%arg%} wait 1 tick {warn.%arg%} = 1: send "{@warn1}" to arg {warn.%arg%} = 2 send "{@warn2}" to arg {warn.%arg%} = 3: kick arg due to "{@kick}" else: send "&6&l Gracz ma juz maksymalna ilosc warnow!"on join: if {warn.%player%} = 3: kick player due to "{@kick}"a usuwanie warnow jeszcze dodam :) [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Za wszelkie błędy oraz double posty przepraszam Edytowane 20 czerwca 2014 przez tropereks CineK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CineK 0 Opublikowano 20 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 (edytowane) Jeżeli będzie działać leci "Lubie To" :D @edit można pastebin ? Edytowane 20 czerwca 2014 przez CineK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 command /warn [<player>]: permission: wanr trigger: add 1 to {warn.%arg%} send "Zostales ostrzezony %{warn.%arg%}%/3" to arg parsed as player if {warn.%arg%} is more than 3: set {warn.%arg%} to 0 set {ban.%arg%} to now kick the arg due to "Przekroczyles limit ostrzezen ban na 1h (do %{ban.%arg%}%)"on login: if {ban.%player%} is set: if {ban.%arg%} is more than now: kick the player due to "Przekroczyles limit ostrzezen ban na 1h (do %{ban.%arg%}%)" else: delete {ban.%arg%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CineK 0 Opublikowano 20 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 Ten 1 skrypt mi nie działa (Mam tylko plugin Skript) Ten 2 działa ale mam 2 bugi:- Nie wyświetla się gdy kogoś zwarnuje- Bo 3 warnach jest kick nie ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 29 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2014 Te 2. Działa raczej. A co ci nie działa w 1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRedstoneMC` 2 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) command /warn [<player>]: permission: warn trigger: add 1 to {warn.%arg player%} send "&4Zostales ostrzezony &3(%{warn.%arg%}%/3)" to arg player broadcast "&4%arg player% zostal ostrzerzony przez %player%" if {warn.%arg%} is greater than 3: set {warn.%arg player%} to 0 set {ban.%arg player%} to now kick arg player due to "&6Przekroczyles limit ostrzezen ban na 1h (od %{ban.%arg%}%)"on login: if {ban.%player%} is set: if {ban.%player%} is less than a hour ago: kick the player due to "&6Przekroczyles limit ostrzezen ban na 1h (od %{ban.%arg%}%)" else: delete {ban.%player%}Powinno działać Edytowane 1 lipca 2014 przez MrRedstoneMC` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Zapomniales o tym, ze jak kogos kickujesz to musi byc:due toA tak to zadaje to pytanie co @Norbi, co ci nie dziala w moim sk? KeVin000 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CineK 0
Cześć!
Jest w stanie napisać mi ktoś skrypt na warny .
Warn-Ostrzeżenie
Jak skrypt ma działać:
Pierwsze ostrzeżenie powiadamia gracza o popełnionym błędzie "Zostałeś ostrzeżony 1/3"
Drugie ostrzeżenie powiadamia gracza o popełnionym błędzie "Zostałeś ostrzeżony 2/3"
Trzecie ostrzeżenie tempbanuje (Banuje na czas 1h)
Permission:
warn.permission
Jeżeli ktoś jest mi w stanie napisać taki skrypt będę wdzięczny :)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi