Skocz do zawartości

Autorskie pluginy za rozsądne pieniądze.

Nieaktywny

Rekomendowane odpowiedzi

[Do moderatora/administratora: Uzyskałem takową zgodę na handel od administratora piratjsk. Prosiłbym o nie warnowanie!]

Jak pewnie widzisz po tytule, sprzedam parę autorskich pluginów dla serwera Minecraft. Poniżej znaduje się cennik:

*Screenshoty zostaną dodane jutro.

Nazwa: an0_drop

Opis: Kompleksowy plugin na drop, prosta konfiguracja, możliwość ustawnienia osobnego uprawnienia dla osobnego dropu. Widok w GUI.

Cena: 30zł

Nazwa: an0_aura

Opis: Autorska antykillaura rodem ze serwera mc.s**f.net. Pełne możliwości personalizacji, umieszczone w prostej konfiguracji. Co 30 sekund wysyła do losowego gracza boty, dzięki czemu sprawdza, czy posiada killaure!

Cena: 50zł

Nazwa: an0_disco

Opis: Najprostsza w sobie Disco Zbroja. Płynne kolory oraz znakomita optymalizacja. Wszystko to za bardzo niską cene!

Cena: 10zł

Nazwa: an0_efekty

Opis: Oryginalny plugin na efekty! Możliwość ustawienia nazwy, opisu, efektu oraz kosztu w postaci przedmiotów! I to wszystko pokazuje się w GUI.

Cena: 30zł

Nazwa: an0_slots

Opis: Kompleksowe zarządzanie MOTD oraz slotami z poziomu gry. Prostota i wykonanie w swoim działaniu!

Cena: 10zł

Płatności: PaySafeCard lub PayPal

Kontakt: prywatna wiadomosc na forum

Uwaga! Produkt przesylam po wczesniejszej zaplacie!

22 minut temu, steel napisał:

Trochę za duża cena jak na takie malutkie pluginy.

Ale, co ja tam wiem... może komuś się przyda. :)

Powodzenia XD

Zawsze istnieje mozliwosc negocjacji ze mna cen :)

@mrkacperek

Mam pytanka co do aury.

1. AutoBan/autokick po wykryciu? Czy wiadomość do admina ?

2. Wymaga dodatkowe pluginy?

3. Możliwość przetestowania pluginy?

4. Jakieś komendy?

5. Zadziała na 1.7.10?

Edytowane przez Nieaktywny

O 26.03.2016 o 09:55, KingOfGri' Maw napisał:

30zł za plugin na drop? Wow, to samo bym sobie napisał w skrypcie za darmo nie przeciążając przy tym serwera. Ceny okropne... Błagam.

Powiem tak. Kupujac ten plugin otrzymujesz wsparcie, mozesz to wykorzystac takze na wielu serwerach, nie weryfikuje czy kupujesz ten plugin na prywatny serwer 10 slotow czy na easyhc gdzie jest srednio 500 osob. Testowalem ten plugin na 300 osobach i smigal bez zadnych lagow.

O 26.03.2016 o 07:57, IDaily Gaming napisał:

@mrkacperek

Mam pytanka co do aury.

1. AutoBan/autokick po wykryciu? Czy wiadomość do admina ?

2. Wymaga dodatkowe pluginy?

3. Możliwość przetestowania pluginy?

4. Jakieś komendy?

5. Zadziała na 1.7.10?

1. Informacja dla osob z uprawnieniem an0aura.* W informacji jest umieszczone ile botow zostalo zabitych oraz w ile tickow.

2. Wszystkie dodatkowe pluginy dostarczam wraz z pluginem.

3. Jest mozliwosc na moim prywatnym serwerku

4. Jest komenda /aura-test [nick]. Wymaga uprawnienia an0aura.*

5. Tak, zadziala poniewaz pierwotnie na ta wersje byl plugin pisany.

O 26.03.2016 o 10:30, rEKU napisał:

Jestem zainteresowany plugin'em na sloty oraz MOTD PW

Prosze o napisane do mnie prywatnej wiadomosci:

jaki rodzaj platnosci oraz kiedy moze Pan zaplacic. Bede wdzieczny :)

• 2 tygodnie później...

Z tego co opisałeś, to aura dość żałosna, a jak zobaczyłem, że chcesz za to dziadostwo 50zł, to spadłem z krzesła. Gdy mamy na serwerze 500 osób online, a ona wysyła do losowego gracza, to statystycznie gracz byłby sprawdzany co 250 minut, czyli praktycznie nigdy. Jeśli już bawisz się w antyaure to lepiej aby wiadomość pojawiała się w momencie jej użycia, a nie raz na 4 godziny.

Godzinę temu, jahumen napisał:

Z tego co opisałeś, to aura dość żałosna, a jak zobaczyłem, że chcesz za to dziadostwo 50zł, to spadłem z krzesła. Gdy mamy na serwerze 500 osób online, a ona wysyła do losowego gracza, to statystycznie gracz byłby sprawdzany co 250 minut, czyli praktycznie nigdy. Jeśli już bawisz się w antyaure to lepiej aby wiadomość pojawiała się w momencie jej użycia, a nie raz na 4 godziny.

Spoko. To napisz cos lepszego. Tak naprawde juz koncze v2. Bedzie on dzialal na kompletnie innej zasadzie.

• 2 tygodnie później...

Są setki takich pluginów za free a anty aura banowała by podczas PvP za nic czy tam warnowała bo miałem skrypt taki ale indyczki za graczem :P

Musiał byś ty mi płacić bym to używał/czy kto kolwiek..

Edytowane przez Nieaktywny

O 26.03.2016 o 11:10, _an0 napisał:

Powiem tak. Ceny jak ceny, ale jakosc, to jakosc. Kupujac ten plugin otrzymujesz wsparcie, mozesz to wykorzystac takze na wielu serwerach, nie weryfikuje czy kupujesz ten plugin na prywatny serwer 10 slotow czy na easyhc gdzie jest srednio 500 osob. Takze wydajnosc. Testowalem ten plugin na 300 osobach i smigal bez zadnych lagow.

1. Informacja dla osob z uprawnieniem an0aura.* W informacji jest umieszczone ile botow zostalo zabitych oraz w ile tickow.

2. Wszystkie dodatkowe pluginy dostarczam wraz z pluginem.

3. Jest mozliwosc na moim prywatnym serwerku

4. Jest komenda /aura-test [nick]. Wymaga uprawnienia an0aura.*

5. Tak, zadziala poniewaz pierwotnie na ta wersje byl plugin pisany.

Prosze o napisane do mnie prywatnej wiadomosci:

jaki rodzaj platnosci oraz kiedy moze Pan zaplacic. Bede wdzieczny :)

EDYTOWANO, stara zawartość:

A jakieś screeny z kodu? z jakieś jednej ciekawszej klasy na każdy plugin, bardziej zaawansowanej by dało się zobaczyć czy kod ma sens?

Albo może masz jakieś projekty darmowe? nie zaciemnione?

Bo po tej wiadomości:

Istnieje możliwość przepisania tych pluginów na wersję Minecraft 1.8 i 1.9 (wyjątkiem jest an0_aura i an0_disco - reszta chodzi)

Jakoś nie spodziewam się jakości, a raczej zbitku kodu który cudem działa, bo sklejone z gotowców na necie, a do tych pluginów takowych nie znalazłeś na nowsze wersje.

Oraz warto by napisać czy pluginy mają jakieś chu** rzeczy jak idiotyczne i i tak nie działające zabezpieczenia przed kopiowaniem itd.

Osobiście nie rozumiem jak ludzie mogą kupować coś w ciemno, nie znając żadnych publicznych projektów :D

Ani trochę nie polecam kupowania tych pluginów :D

https://github.com/an0nim0wy/an0_core/

Składanka gotowców, nie wnikam że używa komend od molki, bo co tam, libki to libki, no ale...

public void handle(CommandSender sender, String label, String[] args) throws CommandException {
		if (args.length == ) {
			send(sender, "&7Poprawne uzycie: &6/broadcast [wiadomosc]");
			return;
		}
		if (args.length >= 1) {
			for(Player p : Bukkit.getOnlinePlayers()) {
		        for (int i = ; i < args.length; i++) {
		        	broadcast = broadcast + args[i] + " ";
		        }
				send(p, "&8[&6&lBROADCAST&8] &6" + broadcast);
			}
		}
	}

Ta komenda nie dość że używa globalnej zmiennej String broadcast, i jej nie rejestuje, to jeszcze łączy te argumenty tyle razy ilu jest graczy na serwerze, każdy dostaje coraz większą wiadomość!

A tak to masa innych błędów, ale już po czymś takim chyba nie ma sensu wymieniać, a z innych rzeczy:
- Brak możliwości edytowania wiadomości z configu.
- Formatowanie kodu tylko ukazuje że napisane ot-tak, posklejane itd itp :<

Wybacz, nie polecam. Nie, nie hejtuję, tylko ostrzegam innych, tak długo jak nikt mnie nie poprosi o napisanie czegoś o pluginie to staram się tego nie robić, a zawołać mnie można na kilka sposobów:
- Pisząc do mnie.
- Sprzedając pluginy publicznie, tym bardziej pisząć o jakości.  (chyba że za gorsze i nic nie ma o jakości, wtedy to tam każdy raczej wie w co się pakuje)
- Wyzywa innych którym nie podoba się plugin.
- Pisze że się na tym hiper-super zna.

Dziękuje, pozdrawiam.

Edytowane przez GotoFinal

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...