Nieaktywny Opublikowano 24 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2016 EvolutionYlath Serwer wystartuje za około 2-3 miesiące! Serwer będzie dopracowany co do guzika z własnymi pluginami i skryptami! Biedny ja sam będę go robił 8 Wielkich Map IP: EvolutionYlath.Ench.PL (Niedługo zniknie Ench :o - pod wakacje) Dużo informacji nie będzie bo to tylko zapowiedź z 2 dnia rozpoczęcia prac Zostaw suba aby być na bieżąco! Zapowiedź Serwera: [KLIK] Jahumen i mrkacperek specjalnie dla was byście mi tu hejtowali go już 3 miesiące przed otwarciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 Hejt. Na pewno sprawdzałeś, czy jakość dźwięku w tej prezentacji jest dobra? jahumen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, Derpy Hooves napisał: Hejt. Na pewno sprawdzałeś, czy jakość dźwięku w tej prezentacji jest dobra? Standardowa wersja dźwięku w szybkości x1 Końcowy dźwięk tylko nie ogarnąłem ale od paru dni jestem zapracowany nad wieloma rzeczami Edytowane 25 marca 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 @xN0MANDx Skoro prosisz o hejt, to nie ma sprawy - zawsze się coś znajdzie. Pierwszą rzeczą jest to, po co wstawiasz zapowiedź 3 miesiące przed startem ... Po drugie, .ench zniknie pod wakacje. A co to za problem, żeby kupić domene za 10zł na rok? (ale są też darmowe). Po co się żalisz w zapowiedzi, że robisz go sam? Skoro masz taki stosunek do innych ludzi i tak wszystkich pięknie traktujesz czego przykładem są Twoje odpowiedzi w Twoim temacje odnośnie poszukiwania ekipy, to logiczne jest, że nikogo nie znajdziesz. RPG na skryptach? Jak wystartuje i wbije 10 osób to powiedz mi ile masz TPS. Nazwa w ogóle nie wpada w ucho, potencjalna osoba będzie musiała ją kopiować, równie dobrze mogłeś numerkowe podać. Co do informacji, w zasadzie to podałeś jedynie, że to RPG i to jeszcze na filmiku na YouTube, tu nie widać NIC. Wesołych świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 Pan wyzej dobrze prawi. Polac mu! 1 imo - jakim prawem mi po nicku piszesz? Dla Ciebie jestem predzej "per Pan". 2 imo - a twoj poprzedni "serwer" to co? Zginie smiercia naturalna? 3 imo - budowle z planetminecraft- jak tworzylem kiedys serwer pvp to te same widzialem. 4 imo - czlowieku, czym ty montujesz. To juz Iroll na archiwalnych filmikach z serwera skkf ma wieksza plynnosc. 5 imo - chwalisz czy sie zalisz ze sam robisz? Po twoim stosunku do potencjalnych "wspolpracownikow" nie dziwie sie ze sam to robisz. 6 imo - RPG na skryptach? Good Luck, Have Fun - serwer wypi*rdoli jak Aleksander Kwasniewski po calonocnej imprezie. 7 imo - na grafika Cie nie stac jak takis bogaty? Mowie ci - @SebxteR fajne robi i malo bierze. @Derpy Hooves tez fajne grafiki robi B) 8 imo - WOOOOW. W domene inwestujesz? Nic tylko Ci gratulowac. Juz biegne po Cole dla Ciebie do sklepu - bedziemy swietowac. 9 imo - dziekuje ze o nas wspomniales - jak serwer wbije to na pewno wytestuje "twoje zabezpieczenia" (a mam kilka narzedzi w rekawie). Nie pozdrawiam. Wesolych swiat. P.S - zycze Ci, bys trafil na taki skrypt z ktorym bedziesz mial problem by napisac. P.S 2 - Zadna twoja riposta na mnie nie dziala. Tylko sie pograzasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 (edytowane) Domena kosztuje 90 zł za rok orbit może i zginie śmierci naturalną do mrkacperka do 6pkt naucz się czytać dokładnie opis krótki biedny ja sam czyli tak długo będzie ale nie do końca bo robi ze mną około 4 osób detale to co im każe ale nie umią czytać mi w myślach by dobrać odpowiednie skrypty itp A jak już jak się robi serwer własny z domeną zamiast cyfr ? xd jestem zielony co do tego A film robiłem na fasta bo jestem zajęty aż czasu mi brakuje na all... I na wszystko mam skrypty #Edit #nisko to nie reklama tylko zapowiedź o rozpoczęciu prac i mniej więcej jak to będzie wyglądać a na rpg siedzi 40 osób i nie ma wcale lagów pozatym że ostatnio hostingowi rozjebała sie maszyna gs11 ... i chyba bede musial osobiscie robic serwery jak tak dalej bedzie a evolutionOrbit nie wyszedł i tyle rpg itp nie upadną (upadną hc zapewne (by janek909 <--) mc (chwilowy serwer zwykly bez komend tylko authme taki testowy) i orbit(zobaczymy jeszcze bo pare osób gra i chce abym ulepszał to bedzie wiecej niby grało piszą) tylko) i co masz na myśli wpisać hasło w google i na jakiej stronie za 10 zł i tylko na pierwszy rok a na nastepne ile ? Edytowane 25 marca 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 @xN0MANDx Jak podpiąć domene .pl pod serwer minecraft? Wystarczy wpisać to hasło w google... Domene, na pierwszy rok można kupić za 10zł. DarkOrbit umrze, teraz robisz kolejne RPG, a jak je zrobisz to zaczniesz kolejne i wtedy to umrze? Jeśli reklama ma być dobra nie można jej "robić na fasta". Skoro na wszystko masz skrypty i przy jednej osobie będziesz miał więcej niż 15 fps, to co mi pozostaje? Szczęśliwych świąt! // @xN0MANDx Darmową domene znajdziesz na n*zwa.pl, * chyba się domyślisz. Powinna działać. Tutaj znajdziesz informacje co do tego jak ją podpiąć (przepraszam administracje za link do innego forum, ale tutaj takowego poradniczka nie znalazłem, jakby coś można usunąć). steel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 (edytowane) @up Wszedłem na n*zwa.pl domena za 1 rok 0 zł ale przedłużenie + Rejestracja 110 zł :% Na enderchest domena jest najtańsza ale mam taki pomysł aby założyć serwery na kompie a na enderchest wykupić bungeecord i domenę tylko dobrze by tak było ? Jest parę serwerów na tym hostingu co maja po 180 graczy i smigaja jednakże wiec host nie taki zły chyba :? (Na enderchest serwer lobby i pod niego domena a reszta podłączona pod ich IP czy jakiś rcon czy cos xD ale jak załoze parę serwerów to chyba będzie to samo IP i jest problem XD (tak jestem porąbany :D) #Edit - Mogłem na priv napisać ale już za późno... sry Edytowane 25 marca 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Dobra, wypowiadam sie ostatni raz, bo wypowiadanie sie w twoich watkach to ostatnia rzecz ktora chcialbym robic. Zacznijmy od twojej osoby, nie otwarta na propozycje, niemila, nie umie przyjac porazki/krytyki. Probujesz rozloznic sytuacje wyglupami(nawiasy z smiesznymi tekstami). Chyba wiadomo dlaczego (Nomand, kazdy wie za co zreportowales jednego uzytkownika). Twoje servery sa nie dopracowane, ogolnie nie chcesz nawet na nie troche spojrzec. O administracji nic nie powiem. Dalej, masz 8 serverow? Powiedzmy to sobie oboje szczerze, nie dopracowales ich wgl, pobrales wszystko z internetu, i nie wmawiaj mi ze to nie prawda. Jak chcesz robic prezentacje, to sie przyloz. Polecam ci jezeli chodzi o grafike @Derpy Hooves i @SebxteR.Nie ma u ciebie ani jednego autorskiego pluginu, budowle nie zachwycaja. Juz lepiej zamowic budowniczych jak np. ja etc. Na temat domen, tak. Rzecz z ktora najwidoczniej masz najwiecej problemu.Wiec polece ci kilka dobrych hostingow wedlug mnie: nazwa.pl mintshost.pl hostinger.pl Ale okej, do sedna. Dam ci taka rade, jak robisz cos, to sie przyloz. Najlepiej jest zrobic wszystko na odwal, i polozyc nogi na taboretku. Nie, tak nie jest.Bedziesz mial wiecej satysfakcji z czegos, nad czym sie starales. To tyle, Candy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi