Norbi 1337 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 Po wklejeniu linku do postu, zamienia się on we frame i robi taki jakby obrazek, ale mi ten frame się nie chce ładować i aby wejść w ten link muszę edytować kogoś post i z kodu źródłowego postu wyciągnąć link. Jest to trochę uciążliwe, a nie działa. (przynajmniej mi) Shooterowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 Mi też ciągle ładuje i nie chce załadować. Tak, jestem za tym, aby to usunąć. Shooterowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 #potwierdzoneinfo Mi się też cały czas to ładuje. Tak btw. o czo z tym chodzi? Jestem za tym, by to usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 Oczywiście jestem na TAK. Jest to bardzo denerwujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piratjsk 698 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Iframe'y już działają. Na razie nie zostanie to usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi