Skocz do zawartości
  • 0

Komunikaty Servera / Vanish

GlobooX

Pytanie

Witam mam dwa pytania.

1. Czy da się zmienić komunikaty silnika? Chodzi mi o np. Invaild Sesion: Try Restarting game. na SOrka musisz mieć premium!

2. Czy istnieje skrypt na to że jak gracz ma VANISHA albo GHOSTA to, że strzały przelatują przez niego?
Sprawdziłem BARDZO dużo i żaden nie działa tak, że strzała przelatuje przez gracza..

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

1.Co do większości komunikatow to Jeżeli posiadasz spigota (wiecej opcji) To możesz zmienić to w bukkit.yml lub spigot.yml Z weryfikacją Premki nie jestem pewny. W samym skrypcie możesz sprawdzić nick osoby czy posiada premium (Pobieranie wartość ze strony i ew. Kick z komunikatem) ale będzie można się podszyć :) Chyba , że dodasz jakiś plugin na weryfikacje

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

• 0

1.Co do większości komunikatow to Jeżeli posiadasz spigota (wiecej opcji) To możesz zmienić to w bukkit.yml lub spigot.yml Z weryfikacją Premki nie jestem pewny. W samym skrypcie możesz sprawdzić nick osoby czy posiada premium (Pobieranie wartość ze strony i ew. Kick z komunikatem) ale będzie można się podszyć :) Chyba , że dodasz jakiś plugin na weryfikacje

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Hmm, wiem o komunikatach ze spigot.yml lecz to nie te.

Ktoś coś wie więcej?

• 0

Moim zdaniem ten co wymieniłem jest zdecydowanie najlepszy. Posiada bogate permissions, co prawda chyba nie całe jest w dokumentacji, ale jak pogrzebiesz w plikach to zobaczysz resztę praw ;)

Korzystam z niego i jestem bardzo zadowolony.

Ale w VANISHNOPACKET strzały się odbijają...

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...