ZiomuuSss 8 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 Witam, mam duzo pytan odnosnie variables i nie tylko: 1. Jak zrobic, ze jak variables 1 jest wiekszy(liczba) od variablesa 2, to ten 1 natychmiast setuje sie do liczby, jaka ma variables 2? 2. Jak zrobic, zeby skrypt odjal 1 variables od 2 a wynik wyswietlil w send? 3. Jak okreslic wydarzenie wypicia miksturki z jakas nazwa? I tu mam takie pytanie dodatkowe: skad pobrac najnowsza wersje wildskript? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 {zmienna} is greater than {zmienna2}: set {zmienna} to {zmienna2} set {_zmiennalok} to difference between {zmienna}(większa) and {zmienna2}(mniejsza}send "%{_zmiennalok}%!" 4. Z tematu Dzikoyska: Skript>Dodatki>WildSkript>1.5 BETA ZiomuuSss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiomuuSss 8 Opublikowano 17 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 a 3 pytanie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 on consume of potion: jak działa event powyżej to wtedy zobacz:on consume of potion of speed: a ja nie działa:on consume potion: i wtedy jak działa:on consume potion of speed Jak nie działają to podaj errory. ZiomuuSss i #Aperture 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 on consume of potion:data value: name of player's tool is "nazwa": efekthttp://minecraftinfo.com/idlist.htm'>>http://minecraftinfo.com/idlist.htm -> ID POTIONÓW #Aperture i ZiomuuSss 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZiomuuSss 8 Opublikowano 17 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 ok temat do zamknięcia. Zamykam ~Dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZiomuuSss 8
Witam, mam duzo pytan odnosnie variables i nie tylko:
1. Jak zrobic, ze jak variables 1 jest wiekszy(liczba) od variablesa 2, to ten 1 natychmiast setuje sie do liczby, jaka ma variables 2?
2. Jak zrobic, zeby skrypt odjal 1 variables od 2 a wynik wyswietlil w send?
3. Jak okreslic wydarzenie wypicia miksturki z jakas nazwa?
I tu mam takie pytanie dodatkowe: skad pobrac najnowsza wersje wildskript? ;p
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi