_SmileCraft_ 20 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Informacja dotycząca startu serwera będzie napisana na naszej stronie "www.sh4u.hol.es" Lub tutaj pod tym tematem. Oedeopol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 292 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 kolejny easyhc Autorskie pluginy powiadasz? To który z wymienionych powyżej nie jest skryptem tylko pluginem? W prezentacji mnóstwo literówek, wystarczy zerknąć. Serwer się niczym nie wyróżnia, takie dodatki jak stowniarki (co to za słowo w ogóle) czy BoyFarmery są wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Serwer jak każdy inny. Jestem ciekawy tych gildii. Ale podoba mi się ta prezentacja, może (na 20%) zobaczę co to tam jest. Mam do Ciebie pytanie. Jakich czcionek użyłeś do tej prezentacji? Oedeopol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 17 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2016 Może być fajnie, tylko nie wiem po co lobby skoro jest to easyhardcore. Fajnie by było gdyby to był niezbyt przesadny easyhardcore. Czyli drop ponizej 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SmileCraft_ 20 Opublikowano 19 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 O 17.02.2016 at 19:30, Oedeopol napisał: Może być fajnie, tylko nie wiem po co lobby skoro jest to easyhardcore. Fajnie by było gdyby to był niezbyt przesadny easyhardcore. Czyli drop ponizej 5% Niestety osoby które robiły mapę zrobili ją na flat world i dlatego jest to lobby O 16.02.2016 at 22:32, jahumen napisał: kolejny easyhc Autorskie pluginy powiadasz? To który z wymienionych powyżej nie jest skryptem tylko pluginem? W prezentacji mnóstwo literówek, wystarczy zerknąć. Serwer się niczym nie wyróżnia, takie dodatki jak stowniarki (co to za słowo w ogóle) czy BoyFarmery są wszędzie. Skrypty to cloudboots, kod i case opening. Pluginy w większości są autorskie no oprócz essentials i permisionex ale osoba która pisze dla mnie pluginy zacznie niedługo prace nad zastąpieniem essentialss autroskim pluginem. Pozdrawiam własciciel serwera. Za błedy przepraszam pisane na telefonie O 16.02.2016 at 22:53, boleknowak napisał: Serwer jak każdy inny. Jestem ciekawy tych gildii. Ale podoba mi się ta prezentacja, może (na 20%) zobaczę co to tam jest. Mam do Ciebie pytanie. Jakich czcionek użyłeś do tej prezentacji? Potem podam bo to robił dla mnie kolega A DROP NA PEWNO NIE BĘDZIE POWYŻEJ 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi