Oedeopol 67 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Witam. Potrzebuje kod na teleportowanie gracza na wierzch. Używałem execute player's command "/top" z wykorzystaniem essentials, ale essentials wysyła wiadomość. Czy istnieje jakaś regułka na to? Próbowałem z tym "teleport player to top" ale wyskakuje błąd. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 17 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2016 Chodzi ci o coś takiego: command /top: trigger: execute player command "/unstuck" #Komenda z world edit :). Dodatkowo: /up #Dla zabawy: /jumpto- Przenosi cię do bloku, na który patrzysz. Jeśli ci nie pasuje, to napisze ci sk, żeby loopowało bloki nad twoja głową i tepało cię jeśli są 2 bloki (y- wysokość) z bloku "air", czyli z powietrza. Zacytuj mnie: @Switsherker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oedeopol 67 Opublikowano 18 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2016 15 godzin temu, Switsherker napisał: Chodzi ci o coś takiego: command /top: trigger: execute player command "/unstuck" #Komenda z world edit :). Dodatkowo: /up #Dla zabawy: /jumpto- Przenosi cię do bloku, na który patrzysz. Jeśli ci nie pasuje, to napisze ci sk, żeby loopowało bloki nad twoja głową i tepało cię jeśli są 2 bloki (y- wysokość) z bloku "air", czyli z powietrza. Zacytuj mnie: @Switsherker @Switsherker Chodzi mi o to że paczaj: Istnieje jakaś regułka w skript podobna do teleport player to top? Czyli np. Gracz jest pod ziemia, po randomowym tp i chce zeby go tp na ziemie. (zeby stal) A uzywajac komendy /top z essentials czy innych wysyla wiadomosci typu "Przeteleportowano cię na wierzch". Ja chce aby to robilo to samo co ta komenda z essentials tylko bez wysylania zadnych wiadomosci do gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Oedeopol 67
Witam. Potrzebuje kod na teleportowanie gracza na wierzch.
Używałem execute player's command "/top" z wykorzystaniem essentials, ale essentials wysyła wiadomość.
Czy istnieje jakaś regułka na to?
Próbowałem z tym "teleport player to top" ale wyskakuje błąd.
Z góry dziękuje.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi