Skocz do zawartości
  • 0

CZemu mi ten skrypt nie działa? ...

ZiomuuSss

Pytanie

Witam, pisałem dzisiaj sobie skrypt, tak z nudów, po napisaniu jego części okazało się że nie działa, przy reloadowaniu nie wyświetla błędów, wszystko sprawdzone 10 razy "czy na pewno wszystko jest dobrze" i według mnie jest, skrypt też nie wyświetla błędów, a jednak gdy nacisnę ppm na patyk, to nic się nie dzieje, a powinno. Oto kod:

variables:    {klasa.%player%} = false    {wojownik.%player%} = false    {lucznik.%player%} = false    {bialymag.%player%} = false    {nekromanta.%player%} = false    {maxmana.%player%} = 0    {mana.%player%} = 0    {bialymag.uzdrowienie.%player%} = true    {bialymag.dzienwnoc.%player%} = false    {bialymag.oslepienie.%player%} = false    {bialymag.spowolnienie.%player%} = falseon rightclick on sign:    line 1 is "&f&oBialy Mag":        if {klasa.%player%} is false:            set {klasa.%player%} to true            set {bialymag.%player%} to true            set {mana.%player%} to 10            set {maxmana.%player%} to 10            execute console command "permissions setrank %player% bialymag"            send "&bPomyslnie wybrales klase Bialy Mag!"        else:            send "&cJuz wybrales klase!"on rightclick on stick:    if {bialymag.%player%} is true:        if {mana.%player%} is higher or equal to 6:            if {bialymag.uzdrowienie.%player%} is true:                 heal player                send "&d&oUzyles magii uzdrowienia!"                stopon rightclick on stick:    if name of player's tool is "&6&lRozdzka Bialego Maga":        if {bialymag.%player%} is true:            if player is sneaking:                send "&d&oZmieniles magie uzrowienie na magie dzien w noc!"                set {bialymag.uzdrowienie.%player%} to false                set {bialymag.dzienwnoc.%player%} to true                stop

według tego kodu, po naciśnięciu ppm tabliczki z napisem "&f&oBialy Mag" i po naciśnięciu po tym patyka powinien on pisać chociaż wiadomość, a nawet tego nie robi. nie wiem o co chodzi. pomocy!

Edytowane przez ZiomuuSss

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...