Skocz do zawartości
  • 0

If Permission I If Player Jak Polaczyc...

bTwoPL

Pytanie

Witam Robie Moj Pierwszy Skript I Nie Wiem Jak W Jednym Projekcie Zrobic Dwa Razy If...

Skript Ma Zabierac 9 Diamentow Za Wejscie Do Netheru...

Na Poczatku Mam If Okreslajace Permissie (Za Pozniejsze Komendy, "Portal Off/ On")

I Nie Wiem Gdzie Pozniej Wstawic If Player Has 9 Diamond...

Potem Jest Send A Po Send Remove...

A W Pozniejszej Czesci Skryptu Jak Juz Mowilem Portal On/ Off...

A Wiec Jak To Zrobic...

Prosze O Odpowiedz.. ;)

Wysyłane z mojego GT-S5300 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez bTwoPL

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Prosze... Kodzik...

on portal:        if player has 9 diamond:        if {portal.enter} is false:                send "Nether aktualnie wylaczony"                remove 9 diamond from the player                cancel event                stopcommand /portal <text>:        trigger:                if arg 1 is "on":                        set {portal.enter} to true                        send "Wlaczyles Mozliwosc Wstapienia Do Netheru!"                        stop                if arg 1 is "off":                        set {portal.enter} to false                        send "Wylaczyles Mozliwosc Wstapienia Do Netheru!"                        stop

Wszystkie kody wstawiamy w znacznik
, warn za double ~Dragon[/color]

• 0

event dobry, łap kod:

on portal:	if player has 9 diamond:		if {portal.enter} is false:			send "Nether aktualnie wylaczony"			remove 9 diamond from the player			cancel event			stopcommand /portal <text>:	trigger:		if arg 1 is "on":			set {portal.enter} to true			send "Wlaczyles Mozliwosc Wstapienia Do Netheru!"			stop		if arg 1 is "off":			set {portal.enter} to false			send "Wylaczyles Mozliwosc Wstapienia Do Netheru!"			stop

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...