Nieaktywny Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Witam, mam pytanie jak dodawać "#" do skryptu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacoobekXD 7 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Nie da rady, ponieważ # oznacza komentarz którego skrypt nie widzi Np. #Skrypt stworzył: osoba Ale nie możesz napisać czegoś takiego: ############# Ponieważ Skript uzna to za błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 (edytowane) Normalnie XD. Przykładowy kod command /test: #Mozesz ja dac, tak #lub tak trigger: #Albo tak send "patrz" #Wiadomość #Koniec kodu Tekst za # możesz dodać w jakim chcesz miejscu tylko nie w środku linijki. Czyli nie rób czegoś takiego: command #Nie wolno /test: #trigger: if {zmienna} #Blabla to "test": A jeżeli chcesz to mieć w np. zmiennej to nie wiem XD. Skrypt # widzi tylko gdy jest w cudzysłowu, podczas np. wiadomosci. send "#Vagary" Edytowane 15 stycznia 2016 przez ShroN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 355 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Jeżeli chodzi Ci o to jak dodać znak # do tekstu, to znaki specjalne trzeba pisać podwójnie. send "##" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Proszę o zamknięcie tematu! Problem rozwiązany Zamiast UTF-8 miałem mieć coś innego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam, mam pytanie jak dodawać "#" do skryptu?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi