Brandon18 21 2 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 Jak zrobić żeby gracz nie miał warp vip Bardzo proszę o pomoc Jak ktoś może niech poda permisje jakie mam wstawić dla gracza a jakie dla vipa żeby wszystko działało bardzo was proszę pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Plugin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Ustaw w configu Essentials (u mnie linia 300) per-warp-permission: true i dodaj graczom uprawnienie - -essentials.warps.vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brandon18 21 2 Opublikowano 15 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 Godzinę temu, Shooterowy napisał: Ustaw w configu Essentials (u mnie linia 300) per-warp-permission: true i dodaj graczom uprawnienie - -essentials.warps.vip Dzięki ci wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Nie zapomnij o - -essentials.warp.vip i essentials.warp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brandon18 21 2 Opublikowano 20 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Dzięki pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ry sieł 10 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Jeżeli się uprzesz, to w skripcie napiszesz coś takiego: on command "/warp vip": if player has permissions "warp.vip": execute console command "warp vip %player%" else: cancel event send "&7[&cWarp&7] &6> &aNie masz uprawnien!" Z palca nie sprawdzane, powinno działać. Tylko wytabuj po "if" oraz "else" bo edytor to zchrzanił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 Uprawnienia daj pfff... 3 linijki z dzialaniem tego i potem co robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Brandon18 21 2
Jak zrobić żeby gracz nie miał warp vip
Bardzo proszę o pomoc
Jak ktoś może niech poda permisje jakie mam wstawić dla gracza a jakie dla vipa żeby wszystko działało bardzo was proszę pomóżcie 
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi