xdreammaster 39 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Siemaaaa! Mam więc problem ze skryptem. Ponieważ gdy dodaje komentarz do pliku to dodaje tylko kilka komentarzy i dalej mimo iż kod jest dobry to nie działa Ps.Sam skrypt macie za 2-3 tygodnie Kwestia wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 daj kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 4 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 (edytowane) @xMateuszP0L Ok mam kod Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 5 stycznia 2016 przez xdreammaster Kodziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _CookieMonster_ 48 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 @xdreammaster nie daje sie ##komentarz## tylko #komentarz i nie w tej samej linii co jakaś opcja np. ilosc: 5 #ilosc bynajmniej mi tak nie działa. xdreammaster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 @xdreammaster możesz zrobić tak że z pastbin.com ci pobiera cały config tu masz z mojego kodu on script load: if file "plugins/Skript/scripts/mChatP0L/config.yml" doesn't exists: create file "plugins/Skript/scripts/mChatP0L/config.yml" download from "http://pastebin.com/raw/RJbHLSyB" to "plugins/Skript/scripts/mChatP0L/config.yml" xdreammaster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 7 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 @xMateuszP0L tak zrobię thx obaj + Jeszcze 1 bo nie chce żeby "nabijalo" posty więc tu napisze. Jak zapisać wiadomość w yml? Widziałem coś jak "parsed as text" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Godzinę temu, xdreammaster napisał: @xMateuszP0L tak zrobię thx obaj + Jeszcze 1 bo nie chce żeby "nabijalo" posty więc tu napisze. Jak zapisać wiadomość w yml? Widziałem coś jak "parsed as text" tak: Np. set "stone" to "1" in yaml file "plugins/Skript/scripts/mChatP0L/players/%player%.yml" xdreammaster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 7 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 @xMateuszP0L ale wiadomość np. "Zrobiłeś kupę" To jak wtedy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Skrypt Spoiler options: wiadomosc: xXxXxXxXxXx #Wklej scieszke do wiadomosc.yml (czy jak tam nazwales) command /wiadomosc: trigger: set {_wiadomosc.kupa} to coloured single value "wiadomosc.kupa" get of "{@wiadomosc}" send "%{_wiadomosc.kupa}%" wiadomosc.yml Spoiler wiadomosc: kupa: 'Zrobiles zdrowa kupke' Masz wczytywanie, a co do zapisywania: options: docel: xXxXxXxXxXx #Wklej scieszke do x.yml docelowego command /docel [<text>]: trigger: wf "[%player%] Zapisal text -> %arg%" to "{@docel}" send "Zapisales ten text: %arg%" xdreammaster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Ok thx dla was po LIKE. //Do Zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xdreammaster 39
Siemaaaa!
Mam więc problem ze skryptem.
Ponieważ gdy dodaje komentarz do pliku to dodaje tylko kilka komentarzy i dalej mimo iż kod jest dobry to nie działa
Ps.Sam skrypt macie za 2-3 tygodnie
Kwestia wyjazdu.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi