uiuin17 4 Opublikowano 28 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 on load: set {x} to value list "messages.msg-noprm" get of "plugins/Skript/scripts/file.yml" on mine {x}: drop 1 diamond Witam ten kod wyżej nie działa wyskakuje mi że nie mogę wpisać zmiennej w "on mine' Czy ktoś wie jak to obejść ? on break of {x}: drop 1 diamond Też nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uiuin17 4 Opublikowano 28 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 Teraz, KCPR napisał: options: x: {x} on load: #code... on mine: if event-block is "%{x}%": drop 1 diamond stop trigger dzięki a wiesz jak zrobić żeby czytało drop: diamond: - stone - dirt bo chcę aby czytało stonei drit a nie osobno robić dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 28 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 8 godzin temu, uiuin17 napisał: dzięki a wiesz jak zrobić żeby czytało drop: diamond: - stone - dirt bo chcę aby czytało stonei drit a nie osobno robić dla każdego drop: diamond: - 'stone' - 'dirt' Możesz też użyć mojego bardzo rozbudowanego skryptu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uiuin17 4 Opublikowano 28 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 Teraz, Norbi napisał: drop: diamond: - 'stone' - 'dirt' Możesz też użyć mojego bardzo rozbudowanego skryptu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a gdy chcę załadować to mam wpisać: set {x} to value list "drop.diamond.*" get of "plugins/Skript/scripts/file.yml" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
uiuin17 4
on load: set {x} to value list "messages.msg-noprm" get of "plugins/Skript/scripts/file.yml" on mine {x}: drop 1 diamond
Witam ten kod wyżej nie działa wyskakuje mi że nie mogę wpisać zmiennej w "on mine'
Czy ktoś wie jak to obejść ?
Też nie działa
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi