_SmileCraft_ 20 Opublikowano 27 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2015 Chodzi mi o skrypt że jak ktoś wchodzi na serwer to wszyscy widzą na chacie na zielona [+] i jego nick na szaro, a jak wychodzi to [-] na czerowno i jego nick na szaro. Z góry dzięki za napisanie takiego skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ciatek 0 Opublikowano 27 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2015 on join: set join message "%player% &edolaczyl do gry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysek 73 Opublikowano 27 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2015 on join: set join message to "&8[&a+&8] %player%" Tak samo z 'on quit', tylko musisz zamienić 'join message' na 'quit message' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 28 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 on join: set join message to "[&a+&f] &7%player%" on quit: set quit message to "[&c-&f] &7%player%" _SmileCraft_ i Nawo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _SmileCraft_ 20 Opublikowano 30 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) Nie wiem dlaczego nie dziala jak ktoś wchodzi Edytowane 30 grudnia 2015 przez _SmileCraft_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek554 18 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) Masz essentials? Jeśli tak. To jest tam funkcje "Join messages" Edytowane 30 grudnia 2015 przez Krzysiek554 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Jaką masz wtyczkę na logowanie? Ja mam LogIt i jest opcja na dole hide JOIN message i hide quit message daj to na true i potem skrypt On JOIN: Send "&8[&2+&8] %player%" to all players I tak samo on quit On quit: Send "&8[&c-&8] %player%" to all players. Ja tak mam u SB i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _SmileCraft_ 20 Opublikowano 30 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Już działa! Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_SmileCraft_ 20
Chodzi mi o skrypt że jak ktoś wchodzi na serwer to wszyscy widzą na chacie na zielona [+] i jego nick na szaro, a jak wychodzi to [-] na czerowno i jego nick na szaro.
Z góry dzięki za napisanie takiego skryptu.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi