#Aperture 278 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 witam, mam pytanie, jak sie tabuje skrypty? Chodzi mi o np. ,,po dwukropku dajesz tab" bo nie moge tego zrozumiec :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) podam przykład i legendę command /daj: (ENTER) (TAB)trigger: (ENTER) (TAB)(TAB)send "Nie ma!" klikając przycisk TAB, który masz po lewej stronie klawiatury, pod przyciskiem DELTA "~", która jest pod escapem. Tab to danie "prostszych" spacji. Licze na like ;) [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Edytowane 12 czerwca 2014 przez tropereks #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Dodam tylko, że tabujesz zawsze po dwukropku czyli po tym znaku :np.:trigger:(TAB)kod(TAB)kod lub: loop {gracze.gra::*):(TAB)kod(TAB)kod albo: if {_gracz} is online:(TAB)kod(TAB)kod Chyba łapiesz o co chodzi :) #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 12 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 to to ja wiem ;) ale chodzi mi np. o to, że jak po dwukropku jest: (...) trigger: if {zmienna} is true: send 'jejo' if {drugazmienna} is true: send 'ach joj' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 command /zmienna: (TAB)trigger: (TAB)(TAB)if {zmienna} is true: (TAB)(TAB)(TAB)send "jejo" (TAB)(TAB)if {drugazmienna} is true: (TAB)(TAB)(TAB)send "ach joj" [xx] Wysłane z mojego SGY [xx] #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 12 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 thx, do zamknięcia ;' //Się robi ~Sebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
#Aperture 278
witam,
mam pytanie, jak sie tabuje skrypty? Chodzi mi o np. ,,po dwukropku dajesz tab" bo nie moge tego zrozumiec :<
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi