HeroseQ 33 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Cześć, mam problem. Otóż wyrażenie "contain" działa tylko, gdy w zmiennej {numery::*} jest jedna wartość, a przy kilku nie. Pytanie jest takie: Jak sprawdzić czy zmienna {numery::*} zawiera %arg 1%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 loop {numery::*}: if loop-value is arg 1: send "Zmienna zawiera arg 1" stop send "Zmienna nie zawiera arg 1" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeroseQ 33 Opublikowano 20 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Dzięki za chęci, ale poradziłem sobie inaczej Poszukałem trochę w internecie i znalazłem rozwiązanie mojego problemu. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HeroseQ 33
Cześć, mam problem. Otóż wyrażenie "contain" działa tylko, gdy w zmiennej {numery::*} jest jedna wartość, a przy kilku nie.
Pytanie jest takie: Jak sprawdzić czy zmienna {numery::*} zawiera %arg 1%?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi