PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 13 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 (edytowane) Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Dlaczego ostrzeżenie jest niesłuszne: Dostałem warna za to że napisałem "ref" zamiast kliknąć "PODBIJ TEMAT", tylko dlaczego? Nigdzie nie ma napisane że trzeba podbijać temat, a ja nie zrobiłem tego bo byłem na fonie. Edytowane 13 grudnia 2015 przez PanNiedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 13 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 Został wprowadzony do tego przycisk, więc trzeba go używać, a nie nabijać posty. Regulamin nie został jeszcze zaktualizowany, dlatego rozumiem twój problem. Co do telefonu, to nie zwalnia cię on z tego, że nie trzeba używać owego przycisku. Niech @piratjsk się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2015 14 godzin temu, Norbi napisał: Został wprowadzony do tego przycisk, więc trzeba go używać, a nie nabijać posty. Regulamin nie został jeszcze zaktualizowany, dlatego rozumiem twój problem. Co do telefonu, to nie zwalnia cię on z tego, że nie trzeba używać owego przycisku. Niech @piratjsk się wypowie. Przepraszam że się wtrącam, lecz na telefonie nie ma takiego przycisku. Już napisałem odpowiedni temat w propozycjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piratjsk 698 Opublikowano 14 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2015 Ostrzeżenie cofnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi