Chciałbym aby dodać cząsteczki gdy trzymamy dany miecz np. Mamy w ręce miecz o nazwie "Fajny Miecz" i gdy go nosimy wokół niego świeca się kolorowe cząsteczki np. happy villager. chodzi mi o to aby te cząsteczki były równo z mieczem Jeśli by się dało to nawet jak by atakował lub się bronił cząsteczki również podążały za ruchem miecza, jeśli nie to trudno To samo tyczy się zbroi helmu spodni i butów ale tylko wtedy gdy mamy cały set nazwany np. "Fajny Set" ( czyli czape spodnie itp. ) wtedy w okół postaci pojawiają się jakieś ładne particlesy Myślę że zrozumiale opisałem Jak by co to pisać
Ma być coś na zasadzie if holding is diamond sword named "bla bla" spawn particles ...
Pytanie
DeLajt 15
Chciałbym aby dodać cząsteczki gdy trzymamy dany miecz np. Mamy w ręce miecz o nazwie "Fajny Miecz" i gdy go nosimy wokół niego świeca się kolorowe cząsteczki np. happy villager. chodzi mi o to aby te cząsteczki były równo z mieczem
Jeśli by się dało to nawet jak by atakował lub się bronił cząsteczki również podążały za ruchem miecza, jeśli nie to trudno
To samo tyczy się zbroi helmu spodni i butów ale tylko wtedy gdy mamy cały set nazwany np. "Fajny Set" ( czyli czape spodnie itp. ) wtedy w okół postaci pojawiają się jakieś ładne particlesy
Myślę że zrozumiale opisałem
Jak by co to pisać
Ma być coś na zasadzie if holding is diamond sword named "bla bla" spawn particles ...
https://skript.pl/temat/9661-aury-w-ok%C3%B3%C5%82-item%C3%B3w/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi